Αρχική arrow Υπηρεσίες προς Καταναλωτές arrow ΒΟΥΛΗ-Ανάγκη συστηματικού δειγματοληπτικού ελέγχου και τήρηση κανόνων μεταφοράς ζώντων ζώων

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

ΒΟΥΛΗ-Ανάγκη συστηματικού δειγματοληπτικού ελέγχου και τήρηση κανόνων μεταφοράς ζώντων ζώων

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2008
-__ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ: 1) ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 3) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑ: Ανάγκη συστηματικού δειγματοληπτικού ελέγχου και τήρηση κανόνων μεταφοράς ζώντων ζώων. ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ Οι κ. Υπουργοί: Αν προτίθενται να προβούν στην έκδοση Κοινής Υπουρ...

 

ΘΕΜΑ: Ανάγκη συστηματικού δειγματοληπτικού ελέγχου και τήρηση κανόνων μεταφοράς ζώντων ζώων. κατεβαίνει σε pdf κλικ εδώ.

Την ανάγκη διενέργειας συστηματικών δειγματοληπτικών ελέγχων στα σύνορα της χώρας αναφορικά με τα ζώα που μεταφέρονται με επικαλυμμένα μεγάλα φορτηγά καθώς και την τήρηση των κανόνων μεταφοράς τους, επισημαίνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης.
Όπως υπογραμμίζει το ΙΝΚΑ Κρήτης, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΚ 1/2005, τα φορτηγά που χρησιμοποιούνται προκειμένου να μεταφέρουν ζώα πρέπει να φέρουν διακριτή ένδειξη για αυτό στα τοιχώματά τους και να προσκομίζονται πιστοποιητικά τόσο για την υγεία των ζώων όσο και για την προέλευση και τον προορισμό τους.
Επειδή σύμφωνα με πληροφορίες του Ινστιτούτου, απαράδεκτα περιστατικά λαμβάνουν χώρα στα σύνορα, όπως π.χ. ημιθανή πουλερικά να πωλούνται σχεδόν δωρεάν σε τυχοδιώκτες, οι οποίοι τα μεταφέρουν σε εικονικά πτηνοτροφεία για «ελληνοποίηση» και έπειτα στις λαϊκές αγορές για πώληση και κατανάλωση.
Επειδή σύμφωνα με το ΙΝΚΑ Κρήτης θα πρέπει μέσω των συστηματικών δειγματοληπτικών ελέγχων στα μεγάλα μεταφορικά μέσα, αυτό το ενδεχόμενο να αποκλειστεί οριστικά.
Επειδή πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των καταναλωτών αλλά και η κατ' επέκταση προστασία των νομίμων διακινητών και εκτροφέων ζώντων ζώων και πουλερικών στη χώρα μας,
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ
Οι κ. Υπουργοί:
Αν προτίθενται να προβούν στην έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης η οποία να προβλέπει τον ενδελεχή και συστηματικό έλεγχο από τις τελωνειακές αρχές του περιεχομένου των επικαλυμμένων μεγάλων μεταφορικών μέσων, καθώς και τον λεπτομερή έλεγχο της τήρησης των κανόνων μεταφοράς ζώντων ζώων.

20-2-2008 Ο Ερωτών Βουλευτής Μανόλης Σοφ. Στρατάκης webpage κλικ εδώ