Αρχική arrow Υπηρεσίες προς Καταναλωτές arrow προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2008
  Η εκδήλωση στα Χανιά με την φροντίδα του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης, θα γίνει στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, έναντι Αγοράς με θέμα: «Ενημέρωση Καταναλωτών και Επαγγελματιών για τα προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας»

Το ΙΝΚΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ανάλαβε και εκτελεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας Ε.Π.ΑΛ. 2000-2006 με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, έργο για την «Ενημέρωση καταναλωτή για τα προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας και εφαρμογή του κανονισμού 2065/2001 της Επιτροπής».

Στο πλαίσιο του Προγράμματος αυτού, το ΙΝΚΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και των 10 ενημερωτικών εκδηλώσεων πανελλαδικά, προγραμματίζει τη διοργάνωση της Ημερίδας στα Χανιά, την Κυριακή 20 Ιουλίου, ώρα 19:00.

Η εκδήλωση στα Χανιά με την φροντίδα του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης, θα γίνει στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, έναντι Αγοράς με θέμα:

«Ενημέρωση Καταναλωτών και Επαγγελματιών για τα προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας»

Το έργο αυτό, αποτελεί την πρώτη συστηματική προσπάθεια να ενημερωθούν υπεύθυνα οι καταναλωτές, για τις ονομασίες των προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας και τα στοιχεία που υποχρεωτικά αναγράφονται στην ετικέτα της σήμανσής τους, αλλά και να αποκτήσουν τη δυνατότητα αναγνώρισης, βασικών ειδών προϊόντων που διακινούνται στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα η ενημέρωση απευθύνεται και στους επαγγελματίες που εμπλέκονται στην αλυσίδα της εμπορίας των αλιευτικών προϊόντων, για τη σωστή εφαρμογή των Κοινοτικών και Εθνικών Κανόνων, που αφορά τις ονομασίες και τη σήμανσή τους, σε όλα τα στάδια εμπορίας.


Στοιχεία επικοινωνίας ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ
Ακαδημίας 7 Τ.Κ. 10617 Αθήνα
Τηλ.  210 36 32 443  Fax. 210 36 33 976
http://www.inka.gr και email