ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Η Fair Trade Ελλάς

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008
fair_trade_ Πρόσκληση σε party από τη Fair Trade Hellas
Η Fair Trade Hellas με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό γιορτάζει στις 16 Μαρτίου 2008 τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του καταστήματος της στην Αθήνα.
Σας περιμένουν εσάς και τους φίλους σας την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44 - στάση μετρό Κεραμεικός) στις 4μ.μ. να γνωρίσετε περισσότερα για τους συνεταιρισμούς της Χιλής και της Βολιβίας μέσα από φωτογραφίες και βιντεοπροβολή αλλά και να γιορτάσετε με γεύσεις και μουσική από τον αναπτυσσόμενο κόσμο.

 

Πρόσκληση σε party από τη Fair Trade Hellas
Η Fair Trade Hellas με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό γιορτάζει στις 16 Μαρτίου 2008 τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του καταστήματος της στην Αθήνα.
Σας περιμένουν εσάς και τους φίλους σας την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44 - στάση μετρό Κεραμεικός) στις 4μ.μ. να γνωρίσετε περισσότερα για τους συνεταιρισμούς της Χιλής και της Βολιβίας μέσα από φωτογραφίες και βιντεοπροβολή αλλά και να γιορτάσετε με γεύσεις και μουσική από τον αναπτυσσόμενο κόσμο. http://www.fairtrade.gr/ πατήστε εδώ κλικ.

Η Fair Trade Ελλάς είναι μια μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση, μέλος τους διεθνούς συνεταιρισμού CTM Altromercato, που έχει ως σκοπό την προώθηση του δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου στην Ελλάδα και την εκπαίδευση υπεύθυνων και ενσυνείδητων καταναλωτών. Η κύρια δραστηριότητά της, μέχρι σήμερα, είναι η προώθηση πιστοποιημένων προϊόντων fair-trade μέσω της λειτουργίας των δύο μη κερδοκοπικών καταστημάτων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, η Fair Trade Ελλάς υλοποιεί προγράμματα αναπτυξιακής εκπαίδευσης για παιδιά και νέους σε ολόκληρη την Ελλάδα και συμμετέχει στα προγράμματα αποστολής και φιλοξενίας εθελοντών του ευρωπαϊκού προγράμματος «Νεολαία».

Για να δείτε την πλήρη περιγραφή εργασίας κάντε κλικ εδώ