Αρχική arrow Οδηγός του Καταναλωτή arrow Εναλλακτικοί Πάροχοι Τηλεφωνία Ιντερνέτ Καταγγελίες Καταναλωτών

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Εναλλακτικοί Πάροχοι Τηλεφωνία Ιντερνέτ Καταγγελίες Καταναλωτών

Τετάρτη, 09 Απριλίου 2008

______01 Το ΙΝΚΑ ζητά από την ρυθμιστική Αρχή των Παρόχων την ΕΕΤΤ και τον Συνήγορο κο Δίελλα: 1. Οι προθεσμίες να οριστούν αντί 2 μηνών σε τρείς (3) ημέρες για όλες τις υπηρεσίες των Παρόχων και της ΟΤΕ Α.Ε., 2. Να ενθεθούν σε όλους τους Παρόχους, μετρητές αναμονής εισερχόμενων κλήσεων του Κατανα...

Δ.Τ. 88 10.04.2008
Έρευνα του ΙΝΚΑ για τα παράπονα των Ελλήνων στην τηλεφωνία και το internet (Ιντερνέτ) για τους Εναλλακτικούς Παρόχους.
Το πέσε και κολύμπα, και εδώ κάνει τα θαύματα του.
Η ασαφής διατύπωση της Ρυθμιστικής Αρχής που έχει συγκροτηθεί για τους Παρόχους, ΕΕΤΤ, στις προθεσμίες, τις υποχρεώσεις και τις ρήτρες, για τα συμβαλλόμενα μέρη, επιτρέπουν και εδώ στο χάος, να λειτουργήσει σε βάρος των Καταναλωτών, αλλά και σε βάρος και της Αγοράς, των ΄΄Εν τάξει΄΄ Παρόχων δηλαδή.
Ο αριθμός των παραπόνων που ήρθε στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ ανέρχεται για το 2007 και μέχρι σήμερα σε 2.404.
Η σκληρότητα ανταπόκρισης των Παρόχων, κάμπτεται, μόνο ενώπιον της συνεδρίασης στον Συνήγορο του Καταναλωτή, όπου τα πράγματα πέφτουν στο τραπέζι τελειωμένα την ώρα εκείνη (αφού προηγούμενα το γράμμα με το Εθνόσημο της Αρχής, ο Συνήγορος του Καταναλωτή δηλαδή, έχει καλέσει τον Πάροχο να απαντήσει γραπτά εντός 10 ημερών), και .... Πάντα περατώνεται...!!!!, με αποδοχή και ικανοποίηση του Καταναλωτή, επειδή .... Έχει απόλυτο δίκιο.
Το γιατί οι Πάροχοι, δεν μπορούν να δουν το δίκιο του παραπονούμενου Καταναλωτή, όταν τους το στέλνει το ΙΝΚΑ και θέλουν την απειλή της Δημόσιας Αρχής, του Κράτους Δηλαδή, αυτό δείχνει περισσότερο από καθαρά, εξόφθαλμα εντελώς, ποιος θέλει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ στην εποχή της Αποκρατικοποίησης, οι ιδιώτες επιχειρηματίες οι Πάροχοι δηλαδή και ποιος, το ΙΝΚΑ δηλαδή, όπως πάντα, ΕΔΩ ΚΑΙ 38 ΧΡΌΝΙΑ, ήθελε ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ συνεργασία και συνύπαρξη των κοινωνικών εταίρων χωρίς διαπληκτισμούς.
Πρώτο σε παράπονα σε όλες τις καταγγελίες, είναι το ασαφές και συγχαιόμενο των υποχρεώσεων και προθεσμιών και των καθόλου ποινών που έχει ορίσει η ΕΕΤΤ για τα δύο μέρη της σύμβασης, αλλά και για τον τρίτο, δηλαδή την ΟΤΕ Α.Ε. που υποχρεωτικά μεσολαβεί για τα καλωδιοτζαμπερώματα και ξετζαμπερώματα με παρουσία του τεχνικού του νέου και παλιού παρόχου, σε κάθε αλλαγή.
Παραπονούνται οι Καταναλωτές, ότι, ενώ Κυβερνητικός όπως και Ευρωπαϊκός στόχος, είναι η ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΗ, με βάση την Εθνική και Ευρωπαϊκή Κωδικοποίηση, στην Ελληνική έκφραση της σελίδας της ΕΕΤΤ, αλλά και στις σελίδες των Παρόχων, ο καταναλωτής, ΧΑΝΕΤΑΙ, αντί να βρίσκει την, διακριτή και σαφή για μέσης μόρφωσης πληροφόρησή του.
Δηλαδή, κρίνεται:
1. Υπερφυσικά μεγάλο και καταχρηστικό, το περιθώριο 2 μηνών προς τον Πάροχο, για την μεταφορά, και ο αορίστως - ασαφώς, επί πλέον όσος χρόνος που θα χρειαστεί και η ΟΤΕ Α.Ε..
2. Η μη ύπαρξη Αυτόματης ρήτρας - ποινής για τις προθεσμίες προς τον Πάροχο και την ΟΤΕ Α.Ε. και, για τον Πάροχο που ενεργεί αυθαίρετη σύνδεση, παρέχει το απόλυτο κενό για αυθαιρεσίες.
3. Για το ότι στην κλήση του Καταναλωτή απαντά μετά από 45 λεπτά αναμονής η μετά από 28 κλήσεις σε τρείς διαδοχικές ημέρες, χωρίς Αυτόματη ρήτρα - ποινή, διατηρεί τις αυθαιρεσίες.
Αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ στην ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.
Ασύδοτη, Ανελέητη, Καταχρηστική, Αντιπαραγωγική, Αντίθετη με την διευκόλυνση μετακίνησης που ορίζει η Ε.Ε. στην οδηγία της και αυτό το τόνισε εμφατικά η Επίτροπος κα Κούνεβα στην πρόσφατη ημερίδα Υπουργείου Ανάπτυξης και Ενώσεων Καταναλωτών.
Το ΙΝΚΑ ζητά από την ρυθμιστική Αρχή των παρόχων την ΕΕΤΤ και τον Συνήγορο κο Δίελλα:
1. Οι προθεσμίες να οριστούν αντί 2 μηνών σε τρείς (3) ημέρες για όλες τις υπηρεσίες των Παρόχων και της ΟΤΕ Α.Ε., όπως ζητήσαμε και στην πρόσφατη ημερίδα της ΕΕΤΤ στο Καραβέλλ και:
2. Να ενθεθούν σε όλους τους Παρόχους, μετρητές αναμονής εισερχόμενων κλήσεων του Καταναλωτή, που θα καταχωρούν μετά από κάθε 4 λεπτά αναμονής, ρήτρα - ποινή, το ποσό των 2 Ευρώ υπέρ του καλούντος που θα ενημερώνεται για το ποσό που πιστώθηκε από την ΕΕΤΤ. Για το ποσό θα έχει χρεωθεί ο Πάροχος και θα αποδίδεται ως μείωση - πίστωση, στον λογαριασμό του Καταναλωτή, η με ένταλμα που θα του αποστέλλει η ΕΕΤΤ στο σπίτι του. Αυτό μπορείτε/ρούμε να λέτε/με ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΗ. href="http://www.inkakritis.gr/actions/doc/930doc1319.doc, κατεβαίνει σε WORD κλικ ΕΔΩ. Επί πλέον δημοσιεύουμε με κλίκ εδώ, κατεβαίνει σε PDF η απάντηση του Υπουργού κου Χατζηδάκη στην Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ για την τηλεφωνία κου Στρατάκη και τον ευχαριστούμε για την σταθερή υποστήριξη.

Σημείωση: Η Κουρούνα είναι από καταχώρηση για την TELLAS, ο Επιθεωρητής για την ΕΕΤΤ και η δεσποινίς της φωτογραφίας μας, δούλεψε επειδή είχε horny φωνή, κυρίως ως τηλεφωνήτρια, σε αεροπορικές εταιρείες, σε πιτσαρίες, σε ραδιοφωνικούς σταθμού εταιρείες κομπιούτερ όπου έλεγε κυρίως: «όλοι οι εκπρόσωποί μας είναι απασχολημένοι, σύντομα θα σας εξυπηρετήσουμε», αλλά αν ήσουν άντρας, νόμιζες ότι κάτι μαγικό σου συνέβαινε σε αυτό το μήνυμα.
Με το που την παντρεύτηκε ο Δόκτωρ, άρχισε να λέει (πάντα με horny φωνή), «θέλω plasma τηλεόραση», «μεζονέτα», «διακοπές στην Καραϊβική», και μέσα σε πέντε χρόνια, εκείνος από φοιτητής, έγινε διάσημος γιατρός. Η συνέχεια στο http://www.lifo.gr/content/i104/x6/1013.html πηγαίνει με κλίκ εδώ.
... δεν είμαστε Δημόσια Υπηρεσία ούτε Υπουργείο Παιδείας, καταλήξαμε στην διατύπωση για τις ανάγκες μας και όχι για την προβολή μας, έχουμε γνώση του ασυνήθιστου των συντομεύσεων, Ζητούμε ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ σε όλους όσους φρενάρουν την ζωή μας ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ, για όσους θέλουν δε, από την adslgr.com που κατινιάζουν στα ΄΄έξυπνά τους΄΄ σαν υπάλληλοι του ΙΚΑ και με τα ντοκτορά φιλολογίας, δεδομένο είναι ότι μπορούμε και να τους επιστρέψουμε την συνδρομή τους.
Η κούρασή μας είναι αφάνταστη παιδί μου, εγώ προσωπικά υποβάλλομαι στην κούραση αυτή, γιατί: Αισθάνομαι υπεύθυνος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ και συνεργός με την μοναχικότητα της αντίστασής μου, δεν το αντέχω και δεν το κρύβω.
Για όσους έχουν ανάγκη πειστηρίων της δράσης μας, παραθέτω την κλήση μου από τον Ανακριτή για την μήνυσή μου. Έχουμε επιλύσει υπέρ του Καταναλωτή και λάβαμε συγχαρητήρια από όσους συμπλήρωσαν στο έντυπό μας την καταγγελία τους. Αυτές υπάρχουν στις Αρχές Γεν. γραμματέα Καταναλωτή Ι Οικονόμου, Συνήγορο του Καταναλωτή και ΕΕΤΤ. ,... Και ... δεν έχουμε άλλες δυνατότητες.
Η Μήνυσή μας για τον Εναλλακτικό Πάροχο κατεβαίνει με κλικ εδώ σε word.