Αρχική arrow Οδηγός του Καταναλωτή arrow Ηλιέλαιο για γρήγορο ψήσιμο Σοβαρό πολύ το θέμα

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Ηλιέλαιο για γρήγορο ψήσιμο Σοβαρό πολύ το θέμα

Τρίτη, 27 Μαΐου 2008
_______ Γρήγορη ζωή Γρήγορα κέρδη, γρήγορος Θάνατος και να μην ξέρεις γιατί. Απλά είσαι καλόπιστος, πιστεύεις στις διαφημίσεις, πιστεύεις στην εντιμότητα και την τιμιότητα του προσφέροντος ένα σε ευπρεπή συσκευασία ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΪΟΝ. Μα τι λέμε τώρα, ούτε ξέρουμε τι μας γίνεται. Ποιος θεός ίπταται...

 

Παραθέτουμε τμήμα της Εφημερίδας Αγγελιαφόρος και περιμένουμε σήμερα το απόγευμα το Δελτίο Τύπου Οικολογικής Οργάνωσης, αν έχουμε σωστές πληροφορίες βέβαια, ότι καταναλώσαμε 300.000 τόνους, προσμίξεων Εδωδίμων με μη Εδωδίμων Ελαίων.
Η Οδηγία 65/93 ορίζει τις επιτρεπόμενες προσμίξεις Εδωδίμων μόνο όμως με Εδώδιμα, όχι με μη Εδώδιμα, όπως ορυκτέλαια.


Ταχεία αντίδραση

Πολύ πριν αντιδράσει ο ελληνικός κρατικός μηχανισμός -αν και είχε ειδοποιηθεί όπως όλοι από το σύστημα προειδοποίησης της Ευρωπαϊκής Ενωσης-, οι αρμόδιες υπηρεσίες των ομολόγων μας είχαν ήδη αποσύρει το επιμολυσμένο ηλιέλαιο από τις αγορές τους. Τρεις μέρες μετά τον εντοπισμό του πρώτου ύποπτου μπουκαλιού στη Γαλλία ξεκίνησαν γενικευμένες επιχειρήσεις απόσυρσης στην Ισπανία και την Ελβετία, σε δύο χώρες που έχουν επώδυνες εμπειρίες με νοθευμένα λάδια. Στην πρώτη δεν έχουν ξεχαστεί ακόμη οι 600 νεκροί που δηλητηριάστηκαν το 1981 από σπορέλαιο επιμολυσμένο με ανιλίνη, ενώ στη δεύτερη οι παλιότεροι θυμούνται ακόμη το δράμα των «φαντάρων του λαδιού», των 92 εθνοφρουρών που πέθαναν το 1940 επειδή τους τάισαν λάδι ανακατεμένο με λιπαντικό για τα οπλοπολυβόλα.

Η ταχύτητα με την οποία έγινε η απόσυρση χειροκροτήθηκε από τους Ισπανούς καταναλωτές, αλλά προκάλεσε και απορίες, επειδή ήταν καθολική -από τις 26 Απριλίου απαγορεύτηκε η πώληση κάθε ηλιελαίου. «Oι αρχές δε μας εξήγησαν ποιο λάδι είναι επιμολυσμένο και ποιο όχι, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε εάν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα αποθέματα που έχουμε», δήλωνε γνωστός σεφ εστιατορίου της Βαρκελώνης.
πηγαίνετε στη σελίδα πατήστε εδώ.