Αρχική arrow Οδηγός του Καταναλωτή arrow ΤΡΑΠΕΖΕΣ τι έχουν κάμει ?????

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

ΤΡΑΠΕΖΕΣ τι έχουν κάμει ?????

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2008

Μα τι έχουν κάμει οι Ελληνικές τράπεζες, κάτω από τον έλεγχο της πρώην και νύν Τράπεζας της Ελλάδος.
Mας είπε o ο κ. Βγενόπουλος, ότι έχουν δανείσει έως και 140% των καταθέσεών τους.
Καλά πως έγινε αυτό κύριε Γκαργκάνα και κύριε Προβόπουλε που εξ ανέκαθεν συμμετέχετε στα τεκταινόμενα της Οικονομίας αλλά και ιδιαιτέρως των Τραπεζών.

 

       garganas

Τι αυτοσεβασμό έχετε, για να συμβούν αυτά κάτω από την δική σας ευθύνη, κάτω από τον δικό σας έλεγχο.

Εμείς μπορούμε να καταλαβαίνουμε, ότι όλα τα ξέρετε και όλα τα συγχωρείτε. Οι παραβάσεις των κανόνων, όταν συγχωρούνται για τους μισούς, απέναντι στους άλλους που δεν κάνουν παραβάσεις, οι πρώτοι έσονται πρώτοι και οι δεύτεροι έσχατοι, ενώ πρέπει να είναι αντιστρόφως, σύμφωνα με τους κανόνες. Έχετε χάσει την έννοια των κανόνων, η λειτουργείτε εσείς που εκδίδετε τους κανόνες, χωρίς κανόνες.

provopulos2_10.11.08_400

Μετά λέτε, τι λέτε, λέτε πράγματα που τρελαίνουν όποιον σας ακούει. Αυτά κ.κ. -ψυχίατροι της οικονομίας μας- Γκαργκάνα και Προβόπουλε.

Η κατάσταση στις Ελληνικές τράπεζες, μοιάζει με βούρ στους τόκους και στο ξέσκισμα των δανειοληπτών και καρτούχων.
Τα κέρδη τους, επιβεβαιώνουν την τακτική τους. Τακτική που δεν έχει σχέση με την υποστήριξη της Ελληνικής Οικονομίας. Τα δανειακά κεφάλαια άλλωστε, που χορήγησαν, δεν πήγαν στην ανάπτυξη, αλλά στην κατανάλωση της παραγωγής της Κίνας και άλλων εισαγομένων αγαθών. Δεν αποτέλεσαν πηγή δημιουργίας Εθνικής παραγωγής.
Το κυριότερο όμως είναι, που τα πήγαν τα κέρδη τους, και ας αφήσουν αυτά περί ανείσπρακτων δανεισμών και να βγάλει τα σχετικά στοιχεία ο κ. Προβόπουλος. Αυτό είναι απαίτηση των Ελλήνων, που τα πήγαν τα κέρδη τους, αφού τώρα εκτός Μαρφίν κλπ, πολύ φιγουράτες τράπεζες, δεν ενισχύονται από τους μεγαλομετόχους τους, παρά προσχωρούν στην κρατική υποστήριξη.
Το θέμα είναι απίστευτα βαρύ, επειδή προβάλλει το δεν ξέρουν που πήγαν τα κέρδη τους και πως μπορούν να επικαλεσθούν, ότι έδιναν δάνεια και κάρτες, χωρίς να έχει ΑΦΜ ο δανειολήπτης, αλλά και σε διανοητικά ανάπηρους που ψάρευαν στον δρόμο, για να έχουν το κατασκευασμένο επιχείρημα και να τους επικαλεστούν μετά, ενδεικτικά, ως απώλειες εξ ανασφαλών δανείων.
Πάσχουμε πράγματι από Ανεπάρκεια....... Αυτοσεβασμού.... των επιλεγόμενων ελεγκτών, πολλές φορές ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.