Αρχική arrow Οδηγός του Καταναλωτή arrow ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ.κ. Τσάτσος Τσουκαλάς Φιλιππίδης

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κ.κ. Τσάτσος Τσουκαλάς Φιλιππίδης

Κυριακή, 11 Μαΐου 2008
______ ...ΡΙΜΕΪΚ 19 Απριλίου του 2008 στην ΕΤ,ομότιμους καθηγητές κ.κ. Δ. Τσάτσο και Κ. Τσουκαλά για πολλά και καθαρά για την μετααπριλιανή Ελληνική Δημοκρατία, την εξέλιξη σε ιδιωτικοποίηση της πολιτικής, την εξάτμιση του δημοσίου συμφέροντος και το ανεφάρμοστο για την Ελλάδα των εργατικών επιλο...

 

Είχαμε τη χαρά να ακούσουμε στο ΡΙΜΕΪΚ 19 Απριλίου του 2008 στην ΕΤ, τους ομότιμους καθηγητές κ.κ. Δημήτρη Τσάτσο και Κωνσταντίνο Τσουκαλά για πολλά και καθαρά για την μετααπριλιανή Ελληνική Δημοκρατία αλλά και την εξέλιξη σε ιδιωτικοποίηση της πολιτικής, την εξάτμιση του δημοσίου συμφέροντος και το ανεφάρμοστο για την Ελλάδα των εργατικών επιλογών της Ε.Ε. καθώς όμως και για το ΄΄ως εάν΄΄ δι ενός νόμου (δεν) εξαφανίζεται η διαφθορά, όπως αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς.
Όμως, πριν γαρ σωπάσει ο ήχος αυτός, ένας άλλος κοινωνιολόγος, o Δρ. Ηλίας Φιλιππίδης, από το Κρητικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο και το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων του Ν. Καζαντζάκη, μας εξηγεί εύκολα, κατανοητά για όλους και εφαρμόσιμα, και προς το οικονομικό επιτελείο των Κυβερνήσεων φυσικά, πως Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στην Ελλάδα, εκτός από καθολικό κοινωνικό φαινόμενο και όχι μόνο πολιτικό, αφού δεν κρατήθηκε εκεί στεγανά, είναι ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.
Τουθόπερ, Μεγάλη διαφθορά = Μικρή Ανάπτυξη.
Ανάπτυξη δημιουργικής λογιστικής άλλωστε, δεν αφορά σοβαρές συζητήσεις.
Ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ μέλους του ΙΝΚΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, το καταπραϋντικό των αγωνιών μας άρθρο του Καθηγητή κοινωνιολογίας και νομικού, κου Ηλία Φιλιππίδη σε μορφή PDF Filipidis_Tsatsos_Tsukalas_Diafthora 10.5.08.pdf, πατήστε εδώ κατεβαίνει, επειδή δεν το έχουμε σε κείμενο ακόμα και το ενθέσαμε αυτούσιο από την καταχώρηση της Εφημερίδας Κρητική Ενημέρωση (φύλλο Απριλίου 2008) που διευθύνει ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Βασίλης Σχίζας.
Θα ανεβάσουμε και ολόκληρο η αποσπάσματα του ΡΙΜΕΪΚ.
Θα εκδώσουμε και σχετικό Δ.Τ. που θα αποστείλουμε στα ΜΜΕ για δημοσίευση και στον Google.

Γιάννης Αννουσάκης Αντιπρόεδρος του Δ.Σ