Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Παρέμβαση Κομισιόν για τα καρτέλ στην Ελλάδα 12.02.08

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Παρέμβαση Κομισιόν για τα καρτέλ στην Ελλάδα 12.02.08

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2008

 


 _______

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργείται ένα νέο όργανο εντός της Ε.Ε., το Consumer Market Watch, που θα στοχεύσει στην εξέταση των αγορών λιανικής πώλησης με κριτήρια όπως οι τιμές, καταγγελίες, συχνότητα αλλαγής προμηθευτή, ικανοποίηση και ασφάλεια - για την ορθότητα τ...
 

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ: Παρέμβαση Κομισιόν για τα καρτέλ στην Ευρώπη 1/2/2008
της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτών υπό την Επίτροπο κα
Meglena Κuneva.
Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργείται ένα νέο όργανο εντός της Ε.Ε., το Consumer Market Watch, που θα στοχεύσει στην εξέταση των αγορών λιανικής πώλησης με κριτήρια όπως οι τιμές, καταγγελίες, συχνότητα αλλαγής προμηθευτή, ικανοποίηση και ασφάλεια - για την ορθότητα των πρακτικών συναλλαγής.
Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Επιτροπή αποδέχεται πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των αγορών εντός της Ε.Ε. όπως βεβαιώνεται και από την Ελληνική καταχώρηση της κατεβαίνει σε pdf κλικ εδώ.
Αθέμιτες πρακτικές
Μάλιστα επισημαίνει πως: ακόμη κι αν δεχτούμε ότι το βιοτικό επίπεδο μιας περιοχής ή το επίπεδο της παρεχόμενης υπηρεσίας ενδεχομένως επηρεάζουν την τιμή, ορισμένες φορές οι διαφορές είναι τόσο σημαντικές, που δημιουργούνται υποψίες ότι ο ελεύθερος ανταγωνισμός στην αγορά παρεμποδίζεται από καρτέλ ή άλλους παράγοντες, ή ότι εφαρμόζονται αδιαφανείς τιμολογιακές πρακτικές, οι οποίες δυσχεραίνουν τους καταναλωτές στις επιλογές τους.
Συναντήθηκε η Βουλγάρα Επίτροπος της Ε.Ε. κα Meglena Kouneva με τους εκπροσώπους των Ενώσεων Καταναλωτών της Ελλάδας την 15.02.08 στο τ. Υπουργείο Εμπορίου Πλ. Κάνιγγος υπό την αιγίδα του Γραμματέα κου Γιάννη Οικονόμου και για 3,30 ώρες ανταλλάξαμε πληροφόρηση. Οι ενώσεις παραβρέθηκαν με δικά τους έξοδα μετακίνησης από όλη την Ελλάδα, από τις Σέρες μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη.
Παρευρισκόταν και η κα Παντελούρη από την σχέση μας με την BEUC -εκτελούμενα και επιχορηγούμενα προγράμματα στην Ελλάδα από τις Ενώσεις Καταναλωτών (που δεν είναι επιχορήγηση Ενώσεων παρά εκτέλεση - υλοποίηση ενημερωτικών προγραμμάτων)- και σε κάθε τοποθέτηση απάντησε η κα Επίτροπος.
Μας ξένισαν ορισμένες απόψεις, ότι π.χ. οι Ενώσεις πρέπει να είναι ένας ενιαίος φορέας όπως στην Γαλλία π.χ. (Σημ. εκεί κάνουν τεστ και κατάταξη σε καλλυντικά και ηλεκτρικά στα περιοδικά τους - και ότι θα μειωθούν οι οικονομικές ενισχύσεις της Ε.ε. στις Ενώσεις Καταναλωτών για τις οποίες εμείς δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τίποτα.
Παραπονεθήκαμε ότι και τα μέλη μας δυσανασχετούν στην καταβολή συνδρομής και εμείς τονίσαμε ότι πληρώνουν φόρο για να δουλεύουν οι μισθωτές κρατικές αρχές που εδώ απαντούν σε μήνες τέρμινα η χρόνια, ενώ η απάντηση είναι αναγκαία τώρα.
Αρκετές Ενώσεις έδωσαν την γραπτή Εισήγησή τους όπως:
Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ στην Ελληνική

και στην Αγγλική (Download Here).
Το Π.Ε.Κ.Τ.Υ. Δικαιωμάτων Ταξιδιωτών στην Ελληνική (κατεβαίνει με κλίκ εδώ σε pdf) και στην Αγγλική (Download Here).
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. καθώς πολύ σωστά προτίμησε να μιλήσει κατ ευθείαν στην Αγγλική, δεδομένου ότι η μεταφράστρια μας τα μπέρδεψε περίεργα, αφού εμείς για άλλα μιλήσαμε και για άλλα μας απάντησε η κα Επίτροπος, ειδικά γι ατην μη λειτουργία των μισθωτών κρατικών αρχών της χώρας μας.
ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΙΜΩΝ'' ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.