Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Αλφατοξίνες στο Γάλα για μεγάλου...

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Αλφατοξίνες στο Γάλα για μεγάλου...

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008

627img2272 ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ! Αλφατοξίνη: Οξύτατα τοξικολογικά αποτελέσματα στους ανθρώπους. Ενοχοποιούνται για καρκίνο στο συκώτι, οξεία ηπατίτιδα, αλλά και για γενετικές μεταλλάξεις. Μάλιστα, η αφλατοξίνη Μ1 δεν καταστρέφεται ούτε με τη θερμική επεξεργασία του φρέσκου γάλακτος.

Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία σχετικά με τις επιδράσεις, ιδιαίτερα τις καρκινογόνες επιδράσεις των αφλατοξινών σε διάφορα ζωικά είδη, και λαμβάνοντας υπόψη τη συσχέτιση μεταξύ των επιπέδων έκθεσης αφλατοξίνης και της εμφάνισης στον άνθρωπο καρκίνου στο συκώτι που παρατηρούνται σε μερικά μέρη του κόσμου, συμπεραίνεται ότι η έκθεση σε αφλατοξίνες πρέπει να παραμένει όσο το δυνατόν χαμηλότερη. Τα όρια ανοχής για τα τρόφιμα που καθιερώνονται σε διάφορες χώρες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη ως διοικητικά εργαλεία που προορίζονται για να διευκολύνουν την εφαρμογή των προγραμμάτων ελέγχου των αφλατοξινών, και όχι ως όρια έκθεσης που απαραιτήτως εξασφαλίζουν την προστασία της υγείας.
 
 Δ.Τ. 105 16.10.2008
 Έχουμε λάβει, και μας πρόλαβαν οι καταναλωτές τώρα, μία από τις αθρόες καταχωρήσεις ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ Google για τον εντοπισμό ΑΛΦΑΤΟΞΙΝΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ.
 Δεν το εντόπιζαν αναφέρουν τα ελεγκτικά μηχανήματα των εταιρειών και εντοπίστηκε σε κρατικά εργαστήρια.
 Ανακοίνωση παρέλευσης της επικινδυνότητας, δεν έχει υπάρξει από κανένα φορέα κρατικό η μη.
 Στην εποχή μας που κορυφαίο θέμα είναι όχι μόνο οι τιμές στα προϊόντα διατροφής αλλά και η ασφάλεια τροφίμων, δεν μπορεί μόνο ο Μίχας (νομάρχης Πειραιά) να είναι η πανελλαδική αρχή προστασίας κύριε Χρήστο Φώλια και κύριε υφυπουργέ Γιώργο Βλάχο, που και έτσι να είναι την αλφατοξίνη αυτή δεν την έπιασε ούτε αυτός.
 Θα μου πείτε, τώρα τα ήπιαμε, όποιος ζήσει και όποιος πεθάνει. Ε όσοι έχουν νεκρούς από καρκίνο, ξέρουν το τραγώδη αυτό. Αν δεν το ζήσεις δεν ξέρεις, αλλά εμείς δεν το ευχόμαστε σε κανέναν.
 Απευθύνουμε έκκληση προς τον μπροστάρη Υπουργό Ανάπτυξης, να επισκευθεί το ακόλουθο Link:
 http://www.google.gr/search?hl=el&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=%CE%B1%CF%86%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%BD%CE%B7+%CF%83%CE%B5+%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B5&spell=1
 να ερευνήσει και να διατυπωθεί αμέσως τώρα σε 2 απαραίτητες ενημερώσεις προς τους Έλληνες Καταναλωτές:
 1. Πόσες ποσότητες διατέθηκαν με αλφατοξίνη από κάθε μια εταιρία και ποια περίοδο.
 2. Σήμερα παράγεται με τις ίδιες συνθήκες και το διατιθέμενο γάλα ΔΕΛΤΑ και ΦΑΓΕ, έχει αλφατοξίνες.
 3. Πίνουμε και σήμερα καρκίνο για να δουλεύει το σύστημα υγείας για να μη φτάνουν τα κεφάλαια των ασφαλιστικών ταμείων και να έχουν δουλειές τα γραφεία κηδειών.
 `Τα πράγματα αυτά δεν είναι οικονομικές απάτες με οικόπεδα, είναι με ανοιχτά μνήματα.
 Ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να πάρει την θέση του στην ενημέρωση και την καθημερινότητα με κομψό τρόπο. Και λίγα λέμε.
 Περιμένοντας την απάντηση με ευρεία δημοσιότητα εκ μέρους του Υπουργού Ανάπτυξης κου Χρήστου Φώλια, εμείς το ελάχιστο που έχουμε να κάμουμε είναι να πούμε στους καταναλωτές:
 ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ - ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΦΑΤΟΞΙΝΕΣ.
129img7381_400