ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Home » apofaseisdikastirion » ΙΝΚΑ - Απαλλαγή 80/100 των οφειλών

ΙΝΚΑ - Απαλλαγή 80/100 των οφειλών

ΙΝΚΑ ΔΤ 322/12 .12.11
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
μέλος του ΙΝΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αποφάσεις δικαίωσης Δανειοληπτών μελών μας.
Δίκτυο ΙΝΚΑ

Άλλη μία σημαντική απόφαση Ελληνικού Δικαστηρίου, η υπ' αριθ. 2/2011 απόφαση του Ειρηνοδικείου Παραχελωΐτιδος που εκδόθηκε και θεωρήθηκε την 14η/11/2011 διέγραψε τα χρέη δανειολήπτριας κατά 78,56% και συγκεκριμένα για χρέος στην τράπεζα συνολικού ποσού 11.189,28 Ευρώ, για την οποία επισημαίνουμε τα εξής σημαντικά σημεία: Η απόφαση αυτή που πέτυχε το μέλος μας μετά από κατευθύνσεις και προτροπή της Νομικού Συμβούλου, κας Σοφίας Μαγγιώρου, είναι σημαντική διότι νομολογεί και τα ακόλουθα στοιχεία του Ν. 3869/2010 (Νόμου Κατσέλη).
1ον Απερρίφθη ως αβάσιμος ο ισχυρισμός της πιστώτριας τράπεζας περί απαραδέκτου της υπό κρίση αιτήσεως διότι, δήθεν, δεν της έχει επιδοθεί από την οφειλέτιδα μέσα σε ένα μήνα από την υποβολή της αίτησης, κατάσταση της υπάρχουσας περιουσίας της και το σχέδιο διευθέτησης των οφειλών της, με το σκεπτικό ότι αυτά εμπεριέχονται στην αίτηση που έχει επιδοθεί σ' αυτήν, έχει λάβει γνώση αυτών και συνεπώς πληρούται ο σκοπός του νόμου για τη γνώση της πιστώτριας, αναφορικά με την περιουσία της οφειλέτριας και το σχέδιο ρύθμισης.
2ον Απερρίφθη ως αβάσιμος ο ισχυρισμός της πιστώτριας τράπεζας περί αοριστίας της ενδίκου αιτήσεως, διότι σε αυτή δεν εξειδικευόταν το κόστος διαβίωσης της αιτούσας. Η πιστώτρια ισχυριζόταν ότι η κρινόμενη αίτηση ήταν αόριστη επειδή δεν εξειδικεύεται στην αίτηση το κόστος διαβίωσης της αιτούσας. Αυτό απορρίφθηκε, με το σκεπτικό ότι, η αίτηση αυτή πέραν των νομίμων στοιχείων που αναφέρονται στη μόνιμη αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων χρηματικών οφειλών από τον οφειλέτη, πρέπει να περιέχει: α) κατάσταση της περιουσίας του οφειλέτη και των κάθε φύσης εισοδημάτων του ίδιου και του συζύγου του, β) κατάσταση των πιστωτών του και των απαιτήσεών τους κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα και γ) σχέδιο διευθέτησης οφειλών, στοιχεία που εμπεριέχονταν στην υπό κρίση αίτηση.
3ον Τηρήθηκε η προδικασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού με την διαμεσολάβηση βάσει του άρθρου 2 του Ν. 3869/2010 της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
4ον Το συνολικό ποσό των οφειλών της ανερχόταν στα 11.189,28 Ευρώ εκ των οποίων θα πληρώσει τελικά για 4 έτη ποσό 50 Ευρώ μηνιαίως, δηλαδή το συνολικό ποσό των 2.400 Ευρώ. Συμπερασματικά, η οφειλέτρια θα έχει απαλλαγεί κατά το ποσό των 8.789,28 Ευρώ.
Οι πολίτες με αυτές τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων επανακτούν την αγοραστική τους δύναμη, προάγοντας την οικονομική και κοινωνική τους δραστηριότητα. Καλούμε όλους τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες να προστρέξουν στις διατάξεις του Νόμου Κατσέλη και να είναι σίγουροι πως η ελληνική δικαιοσύνη στέκεται θεματοφύλακας των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.

Version:
Downloads: 603
Hits: 3532
Size: 136kb
Date added: 22 Ιαν 2012, 22:33
Last Updated: 11 Μαρ 2012, 08:42
Author
ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ
starstarstarstarstar 4.1
Listings: 58
Listing rating
starstarstarstarstar 0 (0 Votes)
Poor Best