Μέλη-Ενώσεις ΙΝΚΑ arrow Δελτία Τύπου arrow Πως το κάνετε κ.κ. 300. Η Ρωσία 40 δις η Αργεντινή 50 δις η Ελλάδα 270 δις. Ξεπουλάγατε ??? !!!

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Πως το κάνετε κ.κ. 300. Η Ρωσία 40 δις η Αργεντινή 50 δις η Ελλάδα 270 δις. Ξεπουλάγατε ??? !!!

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

<![endif][if gte mso 9]><![endif][if gte mso 10]> <![endif][if gte mso 9]><![endif][if gte mso 9]><![endif]-->

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 319/24.02.12

Πως το κάνατε αυτό κ.κ. 300. Μόνοι σας η μαζί με τους δανειστές σας και όχι ταβερνιάρηδες βέβαια. Αυτοί είναι οι άλλοι του Λουκά ? και εσείς που θα τα φάτε όσο ζείτε ?. Πρέπει να μας τα πείτε με απλότητα για να το καταλάβουμε και ας πεθάνετε μετά όπως στο τραγούδι.

Απολαύστε τα. τραγούδι : Ο ΜΠΑΤΙΡΗΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΡ. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ 1922-2005

http://www.savetubevideo.com/?v=clJ0xFVCeuo&feature=related

: Όταν πεθάνω σ ένα γλέντι μια βραδιά να μη με κλάψτε μα τραγούδια να μου πείτε  και στο σταυρό μου να μου γράψετε παιδιά ένας μπατίρης ευτυχής ενθάδε, ενθάδε κείται  ο μπατίρης ο Λουκάς που είπε τούτη την κουβέντα τη μεγάλη, πως τα λεφτά σου όσο ζεις αν δεν τα φας όταν πεθάνεις θα τα φάνε κάποιοι άλλοι. Για αυτό γλεντήστε μες τον ψεύτη τον ντουνιά μη σας σκλαβώνει η κακία και το χρήμα και να θυμάστε την κουβέντα του Λουκά πως ούτε φράγκο δεν θα πάρετε στο μνήμα. Ενθάδε κείται ο μπατίρης ο Λουκάς που είπε τούτη την κουβέντα την μεγάλη πως τα λεφτά σου όσο ζεις αν δεν τα φας όταν πεθάνεις θα τα φάνε κάποιοι άλλοι.

ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΛΑ: http://tinyurl.com/6uqoo2c Διάσωση Ελλάδας vs διασώσεων Ρωσίας - Αργεντινής

Δείτε τη σύγκριση του CNN ανάμεσα στο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας με αυτά της Αργεντινής και της Ρωσίας (Vid)

rosia_40_argentini_50_ellada_270_400

Δημοσιεύτηκε: Φεβρουάριος 23 2012 12:24 Ενημερώθηκε: Φεβρουάριος 23 2012 12:24

Με την Ελλάδα να βρίσκεται στο επίκεντρο όλου του κόσμου, ο Richard Quest του CNN προχώρησε στη σύγκριση της διάσωσης της χώρας με τα πακέτα στήριξης που δόθηκαν σε Ρωσία και Αργεντινή μέσα από στοιχεία του οίκου Nomura.

Ξεκινώντας από τη Ρωσία και το μικρότερο πακέτο που χορηγήθηκε, επισημαίνει ότι η χώρα παρουσίασε ταχεία ανάκαμψη και μέσα σε λίγα χρόνια άρχισε να δανείζεται από τις αγορές.

Το πακέτο διάσωσης που είχε χορηγηθεί το 2000 στη Ρωσία ανερχόταν στα 40 δισεκατομμύρια δολάρια, με το κούρεμα να ανέρχεται στο 36%.

Μία πολύ διαφορετική ιστορία και ο παρουσιαστής μας εισάγει στην Αργεντινή και το πακέτο διάσωσης που είχε χορηγηθεί το 2005, με την περίοδο να στιγματίζεται από αιματηρές διαδηλώσεις και κατάρρευση του νομίσματος.

Στην Αργεντινή είχε τότε χορηγηθεί πακέτο διάσωσης 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με το κούρεμα να ανέρχεται στο 29%.

Περνώντας στην Ελλάδα, αναφέρεται στο πακέτο διάσωσης ύψους 270 δισεκατομμυρίων δολαρίων που αποτελεί και το μεγαλύτερο που έχει χορηγηθεί.

Με το κούρεμα να καθορίζεται στο 54,5%, ο Richard Quest παρατηρεί ότι υπάρχει άσχημος κλονισμός της κυριαρχίας.

Ενώ στην περίπτωση της Ρωσίας σχολίασε ότι αποτέλεσε μεγάλη αποτυχία, επισήμανε πως για την Αργεντινή ήταν ένα μεγάλο πλήγμα. Όσο για την Ελλάδα, είναι η ιστορία που συνεχίζεται ακόμα...

http://tinyurl.com/6uplb9m "Θα αγοράσει η Apple την Ελλάδα;"

24.02.12 Από NEWS 247 | News247.gr - 1 ώρα 46 λεπτά πριν

"Θα αγοράσει η Apple την Ελλάδα;"

apleΜέχρι την... Apple έφτασε το "ελληνικό πρόβλημα", καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tim Cook, δέχθηκε σχετική ερώτηση.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο Tim Cook, μιλώντας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας στο Cupertino, ανέφερε ότι η Apple συνεχίζει τις συζητήσεις σχετικά με το τι θα κάνει τα 97.6 δισεκατομμύρια δολάρια ρευστό αποθεματικό που υπάρχουν στα ταμεία της.

Μάλιστα, ο Cook "ομολόγησε" ότι τα χρήματα που έχει αυτή τη στιγμή η εταιρεία, είναι κατά πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεται για να λειτουργήσει και να επεκταθεί.

Έτσι, αφού στην Apple, "λεφτά υπάρχουν", ένας από τους μετόχους μεταξύ σοβαρού και αστείου, ρώτησε αν η εταιρεία σκέφτεται να.... αγοράσει την Ελλάδα!

Ο Tim Cook, παρά την απρόσμενη ερώτηση, παρέμεινε ψύχραιμος και απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο.

"Έχουμε εξετάσει πολλές περιπτώσεις επένδυσης, αλλά όχι αυτή" ήταν η απάντηση του Tim Cook, ο οποίος διαδέχθηκε τον Steve Jobs στο τιμόνι της Apple.

Η ερώτηση είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί παγκοσμίως για την χρεωμένη Ελλάδα, η οποία για πολλούς είναι "προς πώληση".