Μέλη-Ενώσεις ΙΝΚΑ arrow Δελτία Τύπου arrow Μείωση_Άνοδος Επιτοκίων υποδαυλιζόμενη

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Μείωση_Άνοδος Επιτοκίων υποδαυλιζόμενη

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 228 Σάββατο, 05.03. 2011
Με αφορμή τα παρατιθέμενα άρθρα του http://www.ana-mpa.gr σήμερα, το ΙΝΚΑ σχολιάζει:
Το ΙΝΚΑ, γνωρίζει, ότι οι αγορές επιδιώκουν και επισπεύδουν την ρευστότητα και την αναταραχή και όχι την ηρεμία, για την αύξηση της δικής τους τοκογλυφίας. Αυτά που ενώ πρέπει να γνωρίζει λέει ως να μη γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου, όπως επίσης και ότι, η κάθε αλλαγή στην Ελλάδα ματαιώνεται - τροποποιείται - μετονομάζεται από την κάθε επόμενη κυβέρνηση.
Το ΙΝΚΑ γνωρίζει επίσης, ότι τα επιτόκια αυξάνονται όσο προβάλλεις τον κίνδυνο να μην επιστρέψεις τα δανεικά σου, είτε είσαι υπερχρεωμένος δανειολήπτης του Ν 3869 Κατσέλη, είτε Τράπεζα της Ελλάδος του κου Προβόπουλου.
Το ΙΝΚΑ γνωρίζει, πως η παράληψη του κανόνα του συνετού δανεισμού, επιφέρει την ζημία εξ ιδίου πταίσματος του δανειστή, σύμφωνα με το διεθνές και Ελληνικό δίκαιο και τον Ν 3869 Κατσέλη.
Επειδή κανένας δεν ομιλεί, δεν πράττει ούτε δεσμεύεται, συνέχειες και σταθερότητα, το ζητούμε με τον μόνο υπαρκτό τρόπο, δηλαδή τον εγκλωβισμό των σχετικών αποφάσεων, στην ψήφισή τους αποκλειστικά από την ολομέλεια του κοινοβουλίου και όχι μόνο από το κατά περίπτωση κόμμα της εκάστοτε κυβερνήσεως, που μετά επικαλείται πως δεν ήξερε, για να ξέρει και για να μην μπορεί να επικαλείται. Με ένα οριστικό τρόπο πρέπει να σταματήσει να είναι εφικτό, αυτό, το ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.
Αυτό ζητούμε που είναι ο μόνος τρόπος. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ & ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.
Διθύραμβοι Νόμοι και νομοσχέδια βαθαίνοντας το χάος και το μπάχαλο και Χάρτινα Εξαπτέρυγα σωτηρίας και αγροτικής ανάπτυξης, που τα μετατρέπει σε χαρτιά υγείας το επόμενο κόμμα κυβέρνηση, είναι ακραία ανομία, από τους επικαλούμενους την ανομία ως αιτία, και δήθεν κατελθούσα εκ των ουρανών.
Η κοροϊδία προς τους Έλληνες, αλλά και προς την λοιπή Ευρώπη και προς το ευρώ, πρέπει να σταματήσει, τώρα που φαίνεται καθαρά, πως σε ορισμένες χώρες, τα κόμματα χειρίζονται ιδιωτικά τις χώρες που τα εκλέγουν στην κυβέρνησή τους. Δηλαδή με το απολύτως ρευστόν εν αναταράξει.
http://www.ana-mpa.gr 05.03.11 Μείωση επιτοκίου
Η Ισπανία θεωρεί ότι πρέπει να εξετασθεί η μείωση του επιτοκίου για το δάνειο των 110 δισ. ευρώ της Ελλάδας από τις χώρες της Ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της χώρας κυρία Έλενα Σαλγάδο σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαδρίτη.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg, η κυρία Σαλγάδο τάχθηκε υπέρ της εξέτασης "διαφορετικών τύπων" όσον αφορά τους όρους του ελληνικού δανείου, ώστε να μειώνεται το βάρος του επιτοκίου όταν αυξάνονται τα μέτρα λιτότητας για τη μείωση του ελλείμματος.
"Οι όροι (σ.σ.: για το επιτόκιο) πρέπει να επανεξετασθούν", είπε η κυρία Σαλγάδο, "καθώς είναι οι ίδιοι όταν η χώρα υφίσταται την επίπτωση από τα μέτρα λιτότητας και όταν αυτά τα μέτρα θα χαλαρώσουν" σε δύο ή τρία χρόνια.
Η Ισπανίδα υπουργός είπε ότι περιμένει να υπάρξει συμφωνία αυτό το μήνα για την αύξηση της πραγματικής δυνατότητας δανεισμού από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) στα 440 δις. ευρώ. Όσον αφορά τη δυνατότητα του Ταμείου να αγοράζει κρατικά ομόλογα, η Υπουργός είπε ότι οι Κυβερνήσεις μπορεί να χρειασθούν περισσότερο χρόνο για να αποφασίσουν για το θέμα αυτό. "Όσο περισσότερα μέσα έχουμε για να στηρίξουμε το ευρώ, τόσο το καλύτερο", είπε.
Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Wall Street Journal, η κυρία Σαλγάδο είπε ότι "υπάρχει η αίσθηση ότι τα επιτόκια είναι υψηλά - τα επιτόκια για την Ελλάδα, ιδιαίτερα, όπως και την Ιρλανδία, προσθέτοντας ότι "πρέπει να δούμε, αν οι όροι της βοήθειας που δόθηκε, βοηθάνε αυτές τις δύο χώρες".
"Εναλλακτικό σχέδιο για την Ευρώπη"
Η Ευρώπη δεν έχει την πολυτέλεια να μην πάρει σωστές αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου, τόνισαν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ) Πωλ Νιρουπ Ράσμουσεν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν με την ευκαιρία της συνεδρίασης στην Αθήνα του προεδρείου του ΕΣΚ.
Ανέφεραν επίσης ότι η Ευρώπη χρειάζεται όραμα και βούληση και ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η Ευρώπη χρειάζεται καινοτόμα εργαλεία, όπως είναι το ευρωομόλογο και ο πόρος επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.
Από την πλευρά του ο κ. Ράσμουσεν είπε ότι είναι ώρα για να συγκροτηθεί ένας ευρύς μηχανισμός στήριξης και να μειωθούν παράλληλα τα επιτόκια του δανεισμού της Ελλάδας και της Ιρλανδίας. Τόσο ο κ. Ράσμουσεν όσο και ο κ. Παπανδρέου επέρριψαν την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση και τη δυσκολία στη λήψη αποφάσεων στη συντηρητική πλειοψηφία της Ευρώπης και κυρίως στην Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί. "Η Ευρώπη βρίσκεται σε λάθος σχέδια", τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΚ.
Ο κ. Ράσμουσεν ανέφερε ότι το ΕΣΚ θα παρουσιάσει ένα εναλλακτικό σχέδιο απέναντι στο σχέδιο ανταγωνιστικότητας των συντηρητικών το οποίο αφορά τόσο στην ανάπτυξη όσο και στα δημοσιονομικά.
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Ράσμουσεν είπε ότι οι συντηρητικοί ηγέτες δεν πρέπει να κοιτάζουν μόνο τα χρήματα αλλά και το μέλλον της Ευρώπης. Ενώ ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η Ελλάδα έχει πάρει θαρραλέες αποφάσεις και πρόσθεσε ότι η κρίση στην χώρα μας δεν είναι μοντέλο για την υπόλοιπη Ευρώπη.
Όπως τόνισαν οι κκ. Παπανδρέου και Ράσμουσεν το Σύμφωνο ανταγωνιστικότητας δεν είναι απάντηση στην κρίση. Η Ευρώπη τόνισαν έχει δυνατότητες να δημιουργήσει την ηρεμία που θεωρούν απαραίτητη οι αγορές, αλλά οι συντηρητικές ηγεσίες δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.
Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών έβαλε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Η δική μας φυγή δεν είναι ούτε εκλογές, ούτε να εγκαταλείψουμε το έργο και τις ευθύνες μας, όπως έκανε η ΝΔ, αλλά είναι φυγή προς τα μπρος, να αλλάξουμε τη χώρα, τόνισε ο κ. Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που γίνονται αυτό τον καιρό στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορούν, μεταξύ άλλων, και τη ρύθμιση του χρέους στην ευρωζώνη. Τάχθηκε υπέρ της λήψης απόφασης το συντομότερο δυνατόν και ζήτησε και τη στήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε αυτή τη μάχη, τονίζοντας ότι αν σταθούμε όρθιοι και ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι ακόμα και αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν στις διαπραγματεύσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα έχουν τελειώσει όλα. Αυτό που χρειάζεται, ανέφερε, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα διότι αν συνεχίζουμε μόνο να αγοράζουμε, να μην παράγουμε και να μην εξάγουμε, δεν θα τα καταφέρουμε.