ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Home » Library » Δελτίο Τύπου ΙΝΚΑ 216 Εισαγγελική έρευνα για Η1Ν1v

Δελτίο Τύπου ΙΝΚΑ 216 Εισαγγελική έρευνα για Η1Ν1v

ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία καταναλωτών Ελλάδας

Δ.Τ. 219 Πέμπτη 03.12.2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥΣ

Η ανεπίτρεπτη παράλειψη 5ετούς ελέγχου ασφάλειας, όπως κάθε νέου εμβολίου, η ύπαρξη υδραργύρου στα συστατικά και οι αναφερόμενες παρενέργειες όπως και η απαγόρευση χρήσης σε εγκύους και παιδιά από την παρασκευάστρια, είναι οι σαφείς λόγοι, που ξεσήκωσαν τους συνανθρώπους μας σε όλη τη Γη και κατακλύστηκε το διαδίκτυο από διαμαρτυρίες, καταγγελίες και δηλώσεις επώνυμων ιατρών Ελλήνων και της αλλοδαπής, για την αποφυγή χρήσης του εμβολίου κατά του ιού Η1Ν1v, γνωστού ως της γρίπης των χοίρων που ξεκίνησε από το Μεξικό.

Μας έχουν γνωστοποιηθεί οι 2 κατατεθειμένες μηνύσεις στην Αυστρία και στις ΗΠΑ, κατά των υπευθύνων επώασης και διασποράς του ιού.

Επίσης έχουμε συλλέξει τις δημόσιες δηλώσεις Υπουργών Υγείας, τέως και νυν, δημόσιες δηλώσεις νοσοκομειακών ιατρών και διευθυντών, και Ελλήνων και της αλλοδαπής Πανεπιστημιακών, έχουμε παρατηρήσει τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, που όμως δεν έχουν την απαραίτητη πληρότητα για εξαγωγή συγκριτικών συμπερασμάτων έτους, ετών, προσβεβλημένων, θανόντων, αυτοϊαθέντων, κοινής εποχιακής γρίπης και χοίρων, δαπάνες έτους και ετών κοινής εποχιακής και χοίρων, κόστος αγοράς εμβολίου χοίρων.

Δεχόμαστε όλοι οι Έλληνες και στο ΙΝΚΑ έχουμε καταγγελίες και παράπονα, που σχετίζονται με την διασπορά τρόμου και υποβολής πιεστικής προτροπής από ανεπίσημες καταχωρήσεις στην τηλεόραση και στον τύπο, υπέρ του εμβολίου, παρά την παράλειψη του 5ετούς ελέγχου κλπ, καθώς και με εν τέλει υποσημείωση ότι είναι προαιρετικό, δηλαδή όποιος το κάμει είναι δική του η ευθύνη.

Δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε στα αυτιά μας, την μετριότητα όσων είπε η Επίτροπος Υγείας της Ε.Ε. κα Ανδρούλα Βασιλείου, για την Ελληνίδα Υπουργό Υγείας.

Αυτά είναι πολύ σοβαρά και ταυτόχρονα πολύ ασόβαρα πράγματα, που έτσι περιέχουν σοβαρό κίνδυνο για τους πολίτες καταναλωτές αγαθών υγείας, καθώς και ακραία οικονομική επιβάρυνση της χώρας σε τωρινούς ακραία δύσκολους καιρούς.

Δεν έχουμε δει πουθενά, ούτε από την Υπουργό Υγείας κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ούτε από τον Υπουργό οικονομίας κο Παπακωνσταντίνου, ούτε την Επίτροπο Υγείας κα Ανδρούλα Βασιλείου, να έχει ξεκινήσει η διαδικασία αγωγής αποζημίωσης των χωρών που ζημιώθηκαν με τις δαπάνες αγοράς του εμβολίου Η1Ν1v, κατά των υπευθύνων της διασποράς του ιού, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στις 2 μηνύσεις που κατατέθηκαν στην Αυστρία και στις ΗΠΑ.

Έχουμε δει μια έρευνα που διέταξε ο αξιότιμος Εισαγγελέας Ρόδου, κος Κ. Μπούτσικος, κατόπιν επώνυμων καταγγελιών ιατρών και βάσει του συνοδευτικού εγγράφου του εμβολίου και πιστεύουμε, ότι μπορεί να έχουμε από την ασφαλή ψηλάφηση που ακολουθεί πάντα η ανακριτική διαδικασία, τα ασφαλή συμπεράσματα για αυτή την εμβολιαστική προσφορά, όπως εσπευσμένα εξαγγέλθηκε σαν πανδημία από τον Π.Ο.Υ..

Πρόσφατη είναι η δήλωση του τ. Υπουργού κου Δημήτρη Αβραμόπουλου στην εκπομπή ΄΄όλα της γρίπης΄΄ του ΣΚΑΪ TV, : ΄΄Ο Π.Ο.Υ., είναι πολύ σοβαρός οργανισμός για να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα΄΄, και αναρωτιόμαστε εμείς, όταν υπάρχουν γλίστρες, φυσικό δεν είναι και ο ποιό προσεκτικός κάποτε να γλιστρήσει, λόγω της συνθετότατης πολλαπλότητας του αντικειμένου του.

Το ΙΝΚΑ, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην Ελληνική Δικαιοσύνη, που κοσμεί με ενέργειές της, σαν αυτή του Εισαγγελέα Ρόδου κου Κ. Μπούτσικου, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Version:
Downloads: 451
Hits: 3446
Size: 124kb
Date added: 04 Δεκ 2009, 11:16
Last Updated: 04 Δεκ 2009, 11:37
Author
ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ
starstarstarstarstar 4.1
Listings: 58
Listing rating
starstarstarstarstar 5.0 (1 Votes)
Poor Best