Αρχική arrow Νέοι arrow Θηλειά και Αγχόνη οι Πιστωτικές Κάρτες

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Θηλειά και Αγχόνη οι Πιστωτικές Κάρτες

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2008
_____ 20λογος ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ – ΚΑΛΟΣ ΚΑΡΤΟΥΧΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ.
 

5 οδηγίες για την ορθή χρήση των πιστωτικών καρτών:
 1. Έχεις κάρτα μόνο αν έχεις κατάθεση η μισθό σε λογαριασμό για να τον εισπράττεις η να πληρώνεις από εκεί και έχεις όριο μέχρι το ποσό του μισθού σου.
 2. Δέχεσαι να έχεις κάρτα σαν δεύτερο μέλος αν σου το προτείνει κάποιος που θέλει να ξοδέψει για σένα αλλά δεν έχει χρόνο να το κάνει μαζί σου. Η καλύτερη κάρτα είναι αυτή.
 3. Δεν δέχεσαι πρόταση έκδοσης νέας κάρτας, επειδή πούλησε η πρώτη την πληροφορία ότι είσαι τακτικός στις πληρωμές σου, και δεν την χρειάζεσαι.
 4. Παρακολουθείς το επιτόκιο που βαρύνεσαι, φροντίζεις για άτοκες δόσεις, αλλάζεις τράπεζα - κάρτα σε μικρότερο επιτόκιο.
 5. Παρακολουθείς τις χρεώσεις που αναφέρει κάθε φορά και να θυμάσαι αν τις έκαμες εσύ, γιατί στις τράπεζες δεν εργάζονται μόνο άγγελοι. Ο διευθυντής επιθεωρήσεως στην τράπεζα, έβρισκε λάθη στις χρεώσεις στον δικό του λογαριασμό κάρτας.
 
 
 Δ.Τ. 103 13.10.2008
 20λογος ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ - ΚΑΛΟΣ ΚΑΡΤΟΥΧΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ
 1. Ο ΠΩΛΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, θυμηθείτε την αναπαυτική χαρωπή φωτογραφία του.
 2. Ο ΑΓΟΡΑΖΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, έχει πάλι την ίδια φωτογραφία της καμίας ανησυχίας όπως και Ο ΠΩΛΩΝ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.
 3. Ο ΑΓΟΡΑΖΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, πληρώνει πάνω από 30% περισσότερα για τις αγορές του, στην ουσία η χαρά της αγοράς του γίνεται βρόγχος στο λαιμό μετά.
 4. Άμα έχω μετρητά στο σπίτι η στο λογαριασμό στην τράπεζα τι να την κάμω την κάρτα, μόνο για να μην κουβαλάω 20 πενηντάρικα για τις αγορές μου, χαράς το πράμα.
 5. Άμα δεν έχω μετρητά και πληρώσω με κάρτα νομίζω πως κάποιος άλλος θα την ξοφλήσει, η ότι κάποιο μαγικό θα μου φέρει περίσσια λεφτά για να την ξοφλήσω.
 6. Άμα κάνω χρήση κάρτας, δεν σκέφτομαι ούτε το επιτόκιο ούτε τις επιβαρύνσεις μέχρι την εξόφληση, την χρησιμοποιώ για κλειδί του παραδείσου, να πάρω ότι θέλω στην αγορά και δεν με σταματάει κανείς την ώρα που αγοράζω με κάρτα.
 7. Άμα έχω κάρτα, δεν κοιτάζω στα χαρτιά που μου στέλνει, παρά μόνο τη δόση, κι αν έχει συνδρομή και αν αυξάνει τα επιτόκια, αυτά είναι ψιλά γράμματα.
 8. Άμα έχω κάρτα μου αυξάνει το όριο από μόνη της η τράπεζα, μπορώ μεν να αγοράσω περισσότερα, αλλά αν δεν παίρνω και μισθό περισσότερα, θα σκαλώσω και θα ακολουθήσουν δικαστήρια.
 9. Οι αγορές μου με κάρτα, με δόσεις μετά που μπορεί να είναι και το 70% του μισθού μου, μοιάζει με κυλιόμενη άμμο διότι αν δεν σταματήσω 12 μήνες να μην αγοράσω τίποτα απολύτως με κάρτα, τότε πηγαίνει στο 100% και τελειώσαμε.
 10. Οι τράπεζες δεν είναι ιδρύματα βοηθήματος απόρων, αλλά ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ και μάλιστα οι τραπεζίτες σαν τοκογλύφοι είναι καταδικασμένοι στην κόλαση από την εκκλησία, [Ζακ λε Γκολφ].
 11. Τα ΕΠΙΤΟΚΙΑ στην Ελλάδα είναι ΚΑΘΑΡΗ ΚΛΕΨΙΑ με όλη την αγριότητα του εμπαιγμού και κατασπαραγμού του πελάτη πιστούχου δανειολήπτη η κατόχου κάρτας. Ιδε ΚΕΡΔΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
 12. Οι ρυθμίσεις είναι η σωτηρία για πολυκαρτίτες και πολυοφειλές, αλλά οι τράπεζες είναι φειδωλές στις ρυθμίσεις.
 13. Όταν ανταποκριθώ στο τηλεφώνημα για έκδοση κάρτας, τι όρους να διαβάσω, από τον κούριερ που τα φέρνει μέσα στο σπίτι μου, θα μου κάνει τώρα απάτη ο κούριερ, απλός μεταφορέας είναι και μάλιστα έχει να παραδώσει πολλές και παίρνει 3  για την κάθε μία και πρέπει να φύγει καταλαβαίνεις πώς γίνεται, τι όρους να κοιτάξω και τέτοια.
 14. Αυτό, το να βάλω την υπογραφή μου αμέσως από πίσω, μόλις πάρω την κάρτα, δεν το κατάλαβα ποτέ. Δηλαδή αν μου την κλέψει κάποιος, να ιχνογραφήσει και να μάθει την υπογραφή μου για κάθε χρήση, ωραία υπόδειξη.
 15. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ - ΠΟΤΕ.
 16. Όταν κάνω αγορές, δεν υπολογίζω τις πραγματικές μου δυνατότητες, αλλά υπολογίζω στο ότι εγώ μπορώ να πηδήξω και ακόμη ποιο πέρα άμα βάλω τα δυνατά μου. (Πήδα και μην πέσεις πρόσεχε.)
 17. Οι κάρτες κάνουν αυτό το κόλπο, μικραίνουν τις δόσεις και, δεν ξεχρεώνουμε ποτέ βέβαια, αλλά μπορούμε να αγοράζουμε περισσότερα.
 18. Την κάρτα και το πιν δεν τα δίνω σε κανένα και την ταυτότητα, άμα μου την ζητά με την κάρτα ο ταμίας την επιδεικνύω.
 19. Στα αυτόματα μηχανήματα, ΚΑΛΥΠΤΩ ΕΝΤΕΛΩΣ τα χέρια μου κατά την πληκτρολόγηση του πιν.
 20. Αν χάσω την κάρτα μου, μόλις το αντιληφθώ, ειδοποιώ αμέσως τηλεφωνικά και ακολουθώ τις λοιπές οδηγίες της τράπεζας και αρνούμαι κάθε συναλλαγή μετά την απώλειά της.
 
 Οι βασικές αρχές για την χρήση πιστώσεων η δανειακών κεφαλαίων, είναι μία, είναι η αντιστοιχία του βάρους του δανειολήπτη, με τις οικονομικές του δυνατότητες διαχείρισης του βάρους αυτού.
 Ομοίως οι βασικές αρχές για την χορήγηση πιστώσεων η δανείων, είναι πάλι μία τριπλή, η αντιστοιχία της τοκοωφέλειας, της δυνατότητας βιαίας επανείσπραξης, της ορθολογικότητας της χορήγησης πίστωσης, δηλαδή το να έχει την δυνατότητα να τα επιστρέψει, αβίαστα.
 Η άποψη ότι πρέπει να αγοράζουμε μετρητοίς η με πιστώσεις μόνο ότι χρειαζόμαστε, έχει γίνει στάχτη στην πυρά της πανηγυρικής ανάπτυξης. Αυτή η υπόθεση, έφερε και την αρχή της ύφεσης αλλά είναι άλλο ολόκληρο θέμα και επειδή θα κρατήσει θα μιλήσουμε αργότερα.
 Οι οδηγίες που έχουν παραχωρήσει όλες σχεδόν οι Ενώσεις Καταναλωτών, και όχι όπως λανθασμένα λέγεται, καταναλωτικές οργανώσεις, πάνε στον βρόντο εξ ολοκλήρου.
 Σημ. (Ο επιθετικός προσδιορισμός Καταναλωτικές ....., δηλώνει φορέα-ύπαρξη με σκοπό την διαχείριση και διενέργεια του όγκου της κατανάλωσης, Καταναλωτικός Συνεταιρισμός κλπ., το ορθό, Ενώσεις Καταναλωτών, είναι επιθετικός προσδιορισμός του ...Ομάδα με κοινά συμφέροντα την προστασία των φυσικών προσώπων μελών και όχι την διαχείριση του όγκου της κατανάλωσης, αλλά της ποιότητας της κατανάλωσης).
 Κατόπιν αυτών, στατιστικά, έχει προκύψει, ότι οι υπερβάσεις της τραπεζοδιανομής σε κάρτες και καταναλωτικά δάνεια, γέμισε τα σπίτια με πράγματα, την αγορά σε άνθιση και τις τράπεζες σε αξεδιάντροπη κερδοτοκοφορία και προμηθειοεισπράξεις, αλλά όμως πιέζει υπερβολικά τον ενιαίο χώρο του πλανήτη μας όπου ασκείται αυτή η πίεση. Στα 70 μέτρα δεν βλέπεις από την Ρύπανση στην Κίνα και ο Ρογκ της ανάθεσε την Ολυμπιάδα, που κατάντησε η Ολυμπιάδα. Η ύφεση στην αγορά των δανεικών, είναι με σημείο έλευσης γνωστό από πριν. Όταν φρακάρουν οι δανειολήπτες, αρχίζει η ύφεση, αφού η άνθιση ήταν με δανεικά.
 Ο χορός αυτός, στήθηκε υποστηρίχτηκε και πέτυχε, χάρις στην τηλεοπτική διαφήμιση και την δημοσιοποίηση των φορολογικών προσωπικών δεδομένων προς τις τράπεζες, και τα κοριτσάκια παίρνουν τηλέφωνο: Κύριε Αννουσάκη η τράπεζά μας σας δίνει την κάρτα...... και μετά άλλη και μετά άλλη και σειρά πάει.
 Για να υπάρχει και επιχείρημα στην κόλαση, δίνουν και κάρτες σε επιλεγμένους που δεν είχαν ποτέ φορολογική δήλωση, ούτε και ΑΦΜ.
 Είναι γνωστό, ότι η βούληση του φυσικού προσώπου, ετεροπροσδιορίζεται από τα ΜΜΕ και για την συμπεριφορά του στην καθημερινή ζωή, όπως και για την ψήφο του σε κάθε πολιτικές εκλογές.