Αρχική arrow Γυναίκες arrow Κέντρα Ομορφιάς LifeNet παραπομπή για 2 Κακουργήματα Ηράκλειο

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Κέντρα Ομορφιάς LifeNet παραπομπή για 2 Κακουργήματα Ηράκλειο

Κυριακή, 08 Ιουνίου 2008

__lifenet Εκδόθηκε το πρώτο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που παραπέμπει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου (Κακουργημάτων) Κρήτης τον Μενέλαο Διαλυνά και τους λοιπούς προκειμένου να δικαστούν για τα κακουργήματα:
α) της ΑΠΑΤΗΣ κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, και
β) της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ κατά συναυτουργία, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.

 


Κύριοι, Σας υπενθυμίζω ότι πρόκειται για την 1η ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί με το συσχετισμό (από τον Εισαγγελέα Παπαγεωργίου) τεσσάρων (4) αρχικά (μεμονωμένων) μηνύσεων (στις οποίες στη συνέχεια προστέθηκαν άλλες τέσσερις, κ.ο.κ.).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρόκειται για την μεγάλη 1η συλλογική μήνυση των 32 μηνυτών, που υπογράφουν 12 δικηγόροι. Ως προς αυτή την τελευταία, το πανηγύρι μόλις τώρα αρχίζει αφού μόλις στις 17 Απριλίου 2008 ανατέθηκε τελικώς η δικογραφία στην Β΄ Ανακρίτρια κ. Γκιόγκη, μετά από το υπ' αριθ. 179/16-04-2008 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου το οποίο έκανε δεκτή την δήλωση αποχής της Γ΄ Ανακρίτριας κ. Σγουρού (στην οποία είχε ανατεθεί προηγουμένως η υπόθεση, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης και την άσκηση ποινικής δίωξης) για το λόγο ότι -όπως η ίδια δήλωσε- πληροφορήθηκε ότι καθήκοντα συνηγόρου υπερασπίσεως του Διαλυνά θα ασκήσει η Αλεξάνδρα Σπανάκη, με την οποία συνδέεται με στενή οικογενειακή φιλία και ως εκ τούτου κωλύεται να ασκήσει ανακριτικά καθήκοντα στην εν λόγω υπόθεση.

Κατά τα λοιπά, εάν το συνημμένο βούλευμα είναι πολύ μεγάλο για να το διαβάσετε, δώστε ιδιαίτερη προσοχή [πατήστε κατεβαίνει σε τρία μέρη] στις σελίδες:


ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ Διαλυνά κλπ Τριμ.Εφετ.Κρ.Σελ 25-50 από 72.pdf
  • ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ Διαλυνά κλπ Τριμ.Εφετ.Κρ.Σελ 50-72 από 72.pdf
- Σελ. 31 (όπου ξεκινά το δια ταύτα της προτάσεως της Εισαγγελέως κ. Ιωάννας Ζωγράφου).
- Σελ. 50 (όπου ξεκινά το σκεπτικό του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών).
- Σελ. 54 (όπου ξεκινά το διατακτικό του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών).
- Σελ. 69 (όπου στο στοιχείο Γ΄ εξειδικεύονται τα στοιχεία της κατηγορίας κατά Μ.Βασιλάκη και Μ.Διαλυνά για το σκέλος της Ηθικής Αυτουργίας).
- Σελ. 72 (όπου το ΣυμβΠλημ ΔΙΑΤΗΡΕΙ την ισχύ των Διατάξεων Περιοριστικών Όρων και συγκεκριμένα -βλ. αναλυτικά επ'αυτού στη σελ. 30- της ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, που επιβλήθηκε στους Βασιλάκη-Διαλυνά-Χαλκιαδάκη-Μεστροπιάν, της ΕΓΓΥΗΣΕΩΣ 30.000 € που επιβλήθηκε στον Βασιλάκη και στον Διαλυνά -κατέβαλαν δηλαδή ο καθένας από 30.000 € !!!- και της ΕΓΓΥΗΣΕΩΣ 3.000 € που επιβλήθηκε στον Χαλκιαδάκη και στην Μεστροπιάν).

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,Πέτρος Εμμ. Μαρκάκης Δικηγόρος Ηρακλείου Κρήτης
Η επιστολή αίτηση παρέμβασης του INKA KRITIS Pros Gianni Miha peri Life Net 15.9.07 προς τον κο Γιάννη Μίχα για τα συμβαίνοντα στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η αναφορά του Μαρκάκη από το ΙΝΚΑ πήγε στην ΤΕ Εισαγγελέα Α.Π. και Γραμματέα Καταναλωτή. κατεβαίνει σε pdf