Αρχική arrow Γυναίκες arrow Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ

Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2008
______ Γεμάτη η Ογκολογική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου 100 νέα περιστατικά καρκίνου κάθε μήνα - 24.09.2008 ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ - ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ - Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Ούτε ένα κρεβάτι δεν αδειάζει στην Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου η πληρότητα φτάνει και ξεπερνάει το 100%, ενώ αυξημένα είναι τα περιστατικά με καρκίνο του μαστού, του πνεύμονα, του παχέος εντέρου, της ουροδόχου κύστεως, του ενδομητρίου. Σύμφωνα με τον διευθυντή της Κλινικής καθηγητή Βασίλη Γεωργουλια, κάθε μήνα εμφανίζονται 100 νέα κρούσματα καρκίνου που παρακολουθούνται στην Κλινική. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας ο καρκίνος αποτελεί την δεύτερη αιτία θανάτου μετά τα καρδιαγγειακά και δυστυχώς καταγράφει σταθερή αυξητική τάση την τελευταία 20ετία στην χώρα μας. Αυτό συμβαίνει αν μελετήσει κάποιος τους θανάτους που αποδίδονται στον καρκίνο και τους συγκρίνει με άλλες οικονομικά ανεπτυγμένες χώρες όπου παρατηρείται μείωση από τα μέσα της δεκαετίας του 1980.
 ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ - Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ