Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Παγκόσμια Ημέρα Αμφισβήτησης της Ασφάλειας Διατροφής

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Παγκόσμια Ημέρα Αμφισβήτησης της Ασφάλειας Διατροφής

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

16 Οκτωβρίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ .............. ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ????? 5 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ.. ΩΣ.. ΑΙΩΝΑ ΑΝΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

sm_food-safety-inspection-fd-md_8.3.09 paidikes_trofes_gerber_me_kadmio_13.12.05 ray_moynihan_alan_cassels_poulontas_astheneies_16.10.09_400

ΙΝΚΑ Δ.Τ. 214 Παρασκευή 16.10.2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ .............. ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ?????

5 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ..

ΩΣ.. ΑΙΩΝΑ ΑΝΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή όλα μοιάζουν με τρόφιμα.

Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή το γάλα μοιάζει με γάλα.

Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή τα φρούτα μοιάζουν με φρούτα.

Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή το κρέας, τα κοτόπουλα και το ψάρι μοιάζουν με κρέας και ψάρι. Ξέρει ότι και τα ζώα και τα ψάρια δεν έχουν την βιομηχανοποιημένη διατροφή τους, καθόλου ελεγχόμενη ασφαλή και φυσιολογική.

Ξέρουμε και ότι διαμοιράζουν από τα εκτροφεία όλης της γής μέχρι το τραπέζι μας, την ανέλεγκτη αποτελεσματική απειλή για την υγεία μας και την ίδια τη ζωή μας, αλλά και ότι διανέμουν κινδύνους και προκατασκευασμένους εμβολιασμούς για την αποφυγή τους. Κανένα codex Alimentarius δεν μπορεί, όχι να σχεδιάσει για να επιβάλλει αποτελεσματικά, αλλά ούτε καν να υποσχεθεί πως θα ελπίσει την απαγόρευση των μεταλλαγμένων στις ζωοτροφές και τον άνθρωπο, της μελαμίνης και του καρκίνου, στις παιδικές τροφές, του υδραργύρου και των βαρέων μετάλλων στις θάλασσες και στα ψάρια, βεβαίως ούτε και της γρίπης στα πτηνά και τους χοίρους για τις πωλήσεις εμβολίων. Δεν πρόκειται για κύκλο, αλλά για εξελικτικό σπείρωμα.

Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή γέμισε η αγορά από κουτιά βιομηχανοποιημένα τρόφιμα, φτωχά σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, που περιέχουν και σπασμένα γυαλιά, γιαούρτια με υδράργυρο θερμομέτρων, παιδικές κρέμες και μέλια με καρκινογόνες ουσίες, αλλά σε χαμηλές τιμές για την ευημερία των κυβερνητικών αριθμοδεικτών των τιμαρίθμων και της επιχειρηματικής κερδοφορίας, για καλές τιμές των μετοχών στο χρηματιστήριο και στις εκλογές.

Ξέρουμε ότι η παγκόσμια οικονομία κινείται στην κατανάλωση τροφίμων, σύμφωνα και με τον κ. Κίσσιγκερ:  Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τον κόσμο. Χένρι Κίσινγκερ 1974

Μπροστά στο 2010. Η παγκοσμιοποίηση της κινητικότητας του κεφαλαίου της μεγαλύτερης δύναμης στην ανθρώπινη δραστηριότητα, έκαμψε τον αυτοσεβασμό τον αλληλοσεβασμό και την αλληλεγγύη, υπέρ της αφθονίας των κερδών. Τα κέρδη έρχονται, για το γάλα ας πούμε, όταν αυτό φαίνεται πλούσιο σε ασβέστιο, αρκεί να φαίνεται ο δείκτης του ασβεστίου ψηλά. Αυτό μπορούμε να το κάμουμε και με την άσπρη σκόνη της μελαμίνης που στέλνει προς τα πάνω το άζωτο που αποτελεί δείκτη ασβεστίου, όχι υψηλό ασβέστιο, αλλά υψηλό δείκτη κι ας είναι στον πάτο το ασβέστιο. Άρα,  αφθονία τροφίμων, τροφίμων σκουπιδιών, αφθονία κερδών, αφθονία ασθενειών καρδιοπαθών Διαβητικών Καρκινοπαθών και βάλε τρέιλερ, χιλιάδες περιπτώσεις επικίνδυνων τροφίμων και δαπανών υγείας.

Ας μην είμαστε απαισιόδοξοι όμως. Είμαστε σε μια καινούργια Γή, που όμως λειτουργεί ακόμα με τους κανόνες του τετράγωνου τροχού. Στο σιλό των δαπανών υγείας αφαιρέθηκε ο πάτος.

ΧΙΛΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΚΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ - ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ.