Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Σοβαρή χρόνια απειλή Αυτισμού και Μυϊκού & Ψυχικού τρόμου-Εμβόλιο Η1Ν1v

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Σοβαρή χρόνια απειλή Αυτισμού και Μυϊκού & Ψυχικού τρόμου-Εμβόλιο Η1Ν1v

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2009

andrula_vasileiu_peteinos_petinos_epitropos_ygeias_ee_08.11.09

Ο Ισολογισμός Η1Ν1v Εμβόλιο η μη Εμβόλιο, δείχνει χρόνιες οιωνεί ζημίες ΄΄με Εμβόλιο΄΄.
Το ΙΝΚΑ, ζητά από την Επίτροπο Υγείας κα Ανδρούλα Βασιλείου, να υποβάλλει αμέσως τα ένδικα μέσα και να επιμεληθεί να αποζημιωθούν αμέσως οι χώρες Ε.Ε. από τους υπέυθυνους παραγωγής - διαφυγής, κατασκευής η παράλειψης αποτροπής κινδύνου διαφυγής και διασποράς του ιού Η1Ν1v.
Σε καιρούς οικονομικού χάους, οι ανεύθυνοι και οι υπέυθυνοι, πρέπει να πληρώσουν ΤΩΡΑ τις ζημιές σε θανάτους και δαπάνες εμβολίων, από το προϊόν αντικείμενό τους, που διέφυγε παράχθηκε η αμέλησαν την αποτροπή του κινδύνου που ενέσκηψε.
Για να είμαστε σοβαροί, και λαός και επιτρόποι, όπως λένε στις εκκλησίες.
Οι τελευταίες πληροφορίες, μιλούν για τεραστίων διαστάσεων φιάσκο του ΠΟΕ Αμερική και Ευρώπη 06.04.10. Η επίτροπος ακόμα σκέφτεται να ζητήσει η να μη ζητήσει αποζημίωση από τα αδέλφια μας τους μεξικάνους και τις φαρμακευτικές τους. Για λευτά μιλάμε υπουργίνα κα Βασιλείου, όχι για φιρμάνια κάθε υπουργίνας.

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Δ.Τ. 220 Δευτέρα 26.10.2009

Σοβαρή απειλή για Ευρωπαϊκό Αυτισμό. Χρόνιες παρενέργειες που αναφέρονται στη βιβλιογραφία είναι -μεταξύ άλλων: χαλάρωση των οδόντων, νεφρική ανεπάρκεια, μυϊκός τρόμος, σπασμοί των άκρων, σοβαρές διαταραχές προσωπικότητας και πολλά συμπτώματα από το κεντρικό νευρικό σύστημα, ο υδράργυρος θεωρείται ύποπτος και για πρόκληση αυτισμού.

Ο γνωστός Σβαρτσενέγκερ, κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, πέρασε νόμο με τον οποίο απαγορεύεται από το 2006, η χρήση εμβολίων με υδράργυρο σε παιδιά και εγκυμονούσες. Ο Σβαρτσενέγκερ παράθεσε απλώς τις θέσεις της FDA και της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, όπου αναφερόταν ήδη από το 1999, ότι ο υδράργυρος θα πρέπει να αφαιρεθεί από τα εμβόλια.

Απόκλιση από το απολύτως απαραίτητα άριστο, στους πίνακες του ΚΕΕΛΠΝΟ την 4.11.09. Οι  στατιστικές, πρέπει να είναι σε ομοιότυπες συνέχεις και όπως το καταλαβαίνουν οι άλλοι και όχι όπως μόνο εμείς, ίδε πινακοθέτηση 40 edo 2008 - 20 edo 2009 και 21 edo 2008 - 39 edo 2009.

Στους 24 μήνες από Οκτ 2008 - Οκτ 2009, και έως σήμερα 4.11.09 χωρίς εμβολιασμό, (θα) έχουμε σε 12.000 θετικά, 3.200 Η1Ν1v και πιθανώς σε 7 η 11, από 6 σήμερα νεκρούς (όσοι και οι νεκροί σήμερα στην Σουηδία από το εμβόλιο), 1ος ο 23χρονος στο Ωνάσειο, 2ος ο 25χρονος στον Ευαγγελισμό, 3ος ο 29χρονος Γάλλος τουρίστας στο Σισμανόγλειο, 4ος ο 34χρονος παραπληγικός με ηπατοπάθεια, 5ος η 16χρονη από την λευχαιμία της, 6ος ο 42χρονος με έρευνα καρδιοπάθειας.

Η εμμονή για εμβολιασμό του 50% του πληθυσμού μας, 6.000.000, για την αποτροπή της πιθανότητας θανάτου των 11/6.000.000, και πιθανώς χωρίς γρίπη για τα 12 εκ. του συνόλου, θα έχει εκτός από το οικονομικό και  το παρεπόμενο άλλο κόστος λίγο αργότερα χρονίως. Οι πιθανοί χρόνια Αυτιστικοί, με Αλτσχάϊμερ, Διαταραχές προσωπικότητας κ.α., - υδράργυρος-, είναι άραγε ο καλύτερος κόσμος, από αυτόν της αποδοχής της θυσίας, εκείνων η εμάς των 11 για την σωτηρία των πολλών.

Ισχνή και αμελητέα είναι η απειλή από την νέα γρίπη. Παρόλα αυτά, Ελένη Γιαμμαρέλου: Έκληση προς τους πολίτες να εμβολιαστούν προκειμένου όταν θα εμβολιαστεί ο μισός πληθυσμός, αυτομάτως να προστατεύεται και ο υπόλοιπος.

Και η κα Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας της κ. Ανδρούλα Βασιλείου, ως πετεινός στο καθήκον να μας ξυπνάει κάθε αυγή, σνομπάρει: Να μην ξεχνάμε ότι το θέμα έχει και πολιτική διάσταση. Δεν θέλω να ονομάσω υπουργούς, αλλά όταν συμφωνούμε όλοι για μια διαδικασία για το ποιες είναι οι ομάδες προτεραιότητας και παρόλα αυτά έρχεται κάποιος ή κάποια υπουργός και λέει «θεωρώ ότι ο εμβολιασμός δεν είναι ασφαλής», κάτι κρύβεται πίσω από αυτό. ΄Η διότι δεν έχουν εμβόλια ή διότι δέχεται πολιτικές πιέσεις. Άρα δεν μπορούμε να μπούμε μέσα στο μυαλό του κάθε υπουργού όταν βγάζει ένα φιρμάνι ή κάνει μια δήλωση. Υπάρχει μια πολύ σοβαρή επιστημονική γνωμοδότηση από την Ευρωπαϊκή Αρχή Φαρμάκων η οποία λέει: τρία εμβόλια θεωρούνται ασφαλή και αποτελεσματικά για τον πληθυσμό. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=7996819#

Συμπληρώνουμε εμείς, ότι, την ακούσαμε και θα αποφασίσουμε και επιρρωνύουμε βέβαια ότι, πάντα κάτι κρύβεται από πίσω.

Οικονομικά, η αλλιώς όλα, βασίζονται στην πανδημία διακίνησης και μεταδημότευσης κεφαλαίου και για αυτό, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ:

Από την κα Ευρωπαία Επίτροπο Υγείας της κ. Ανδρούλα Βασιλείου:

Να κινήσει την προβλεπόμενη απαραίτητη διαδικασία αγωγής, για να μας αποζημιώσουν οι υπεύθυνοι: διαφυγής, η διάδοσης, η παρασκευής του Η1Ν1v, με το ισότιμο θανάτων και εμβολίων τις χώρες της Ε.Ε..

Αλλιώς δεν αλλάζει με τίποτα η εξίσωση: Από ποιες οικονομίες θα φύγουν τα κεφάλαια των εμβολίων και σε ποιες θα πάνε. >> τέλος.