Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Σελίδες Υπουργείων&Πρωθ/ργού_ενιαίο μενού εισόδου & καταλόγων. Στοιχ.επικοιν.Υπουργού στην1η Σελίδα

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Σελίδες Υπουργείων&Πρωθ/ργού_ενιαίο μενού εισόδου & καταλόγων. Στοιχ.επικοιν.Υπουργού στην1η Σελίδα

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2009

''Σελίδες Υπουργείων και Πρωθυπουργού με ενιαίο και διαχρονικά ίδιο μενού εισόδου και καταλόγων''.
Όχι χώροι αυτοπροβολής και συγχύσεως των επισκεπτών. Οι Σελίδες των Υπουργείων είναι για τις ανάγκες των πολιτών επισκεπτών και όχι ιδιοκτησία των εκάστοτε υπουργών. Τελος σε κάθε ΄΄ανεμογκάστρι του ποινικού κώδικα΄΄ και σε κάθε ΄΄κωμειδύλλιο΄΄ χωρίς Η/Υ και μόνο με στυλό στο 2010.

Δ.Τ. 219 Δευτέρα 12.10.2009

Άδεια γραφεία, υπολογιστές χωρίς σκληρούς δίσκους βρήκαν οι νέοι υπουργοί. Έλειπαν μέχρι και οι τηλεφωνικοί κατάλογοι με τα εσωτερικά τηλέφωνα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν υπήρχε γραφική ύλη. Τα ίδια καί χειρότερα στό Μαξίμου. Δέν αρκεί το να λέμε "αυτή είναι η δεξιά''. Να γίνουν έλεγχοι, να βρεθούν οι υπαίτιοι και να τιμωριθούν. Επιτέλους να καταλάβουμε όλοι ότι το κράτος δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

ΕΙΝΑI ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ Ή ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΜΗΝΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Οι καταχωρήσεις αυτές -και με τα ορθογραφικά λάθη τους-, από τις χιλιάδες στον Θείο Google που δεσπόζουν και σε όλα τα λοιπά ΜΜΕ έντυπα και Ηλεκτρονικά και τα πρωινάδικα των τηλεοπτικών σταθμών, μας δημιουργεί ασταμάτητο πόνο και οδυρμό.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης δήλωσε ότι αποτελεί φαινόμενο σε όλα τα υπουργεία που ελέγχεται από τον Ποινικό Κώδικα και ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης και Αγροτικής ανάπτυξης, (που δεν χρησιμοποιεί Η/Υ παρά μόνο στυλό, είπε ότι όλα αυτά που λέει και ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αποτελούν κωμειδύλλιο (MEGA TV CH 11.10.09 9 πρωί).

Εμείς οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούμε άλλο πια, να παρακολουθούμε ούτε να ψυχαναλύουμε απόψεις για σπαθιές στον αέρα και κωμειδύλλια, από Κυβερνητικά Όργανα και τέως Υπουργούς.

Ο Πρωθυπουργός φαίνεται πολύ αρκετά σοβαρός, για να επιτρέψει να υπάρξει ξεκίνημα με κωμειδύλλια, η ανεμογκάστρια με σπαθιές στον αέρα - Ποινικό Κώδικα.

Ζητούμε:

Να σταματήσει ο σχιζοφρενικός αυτός κονίζαλος  που συντηρείται με κάτι τέτοια και άλλα ομοειδή, από τους 300 της βουλής, ΩΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ, με ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ - ΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΩΜΕΙΔΥΛΛΙΟΝ.

Να ενημερωθούν αμέσως οι ιστοσελίδες των Υπουργείων και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά από τους πολίτες. Τα στοιχεία επικοινωνίας Υπουργού στην πρώτη σελίδα.

Να οριστεί κανόνας από Γενικό Όργανο του Ελληνικού Κράτους, και Ειδική Μόνιμη Ομάδα Προγραμματιστών, και να κατασκευάζει ομοιογενώς -τουλάχιστον στην πρώτη σελίδα-, και να ενημερώνει τις Ιστοσελίδες των Υπουργείων και του Πρωθυπουργού, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα θα κυβερνά. Τα στοιχεία επικοινωνίας Υπουργού στην πρώτη σελίδα.

Αυτό το τελευταίο, είναι γενική επιθυμία όλων των Ελλήνων (το ομοιογενές των ιστοσελίδων και όχι τσιφλίκι όπως γράφει και ο blocker) και επιφέρει την άμεση αποτελεσματικότητα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Σημειώνουμε ότι το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ έχει καταγγείλει στην προηγούμενη Κυβέρνηση νομίμως στο ΥΠΕΣΔΔΑ ότι επί 802 μέρες καθυστερεί το ΙΚΑ την απάντηση στο μέλος μας κα Μ. Τσα...., που εκκρεμεί στον πάρεδρό του κο Μπρισκόλα, και την 10.10.09 αρμοδίως στον κο Κουτρουμάνη και στον κο Πρωθυπουργό.

09.10.2009 ''Σελίδες Υπουργείων και Πρωθυπουργού με ενιαίο μενού εισόδου και καταλόγων''

Όχι χώροι αυτοπροβολής και συγχύσεως των επισκεπτών.

Οι Σελίδες των Υπουργείων είναι για τους πολίτες επισκέπτες και τις ανάγκες των πολιτών και όχι ιδιοκτησία των εκάστοτε υπουργών.

Θέλουμε να παρακαλέσουμε, για την ανωτέρω πρόταση διαχρονικής σταθεροποίησης της ηλεκτρονικής εισόδου των υπουργείων, υπέρ του πολίτη επισκέπτη, με Σελίδες Υπουργείων με ενιαίο μενού εισόδου και καταλόγων της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Επίσης απαραίτητο είναι το ίδιο και για την ηλεκτρονική σελίδα του Πρωθυπουργού, να είναι σταθερής απεικόνισης και όχι διαφημιστικό του φυσικού προσώπου του εκάστοτε πρωθυπουργού όπως και των υπουργών των υπουργείων. Να μην είναι δηλαδή διαφημιστικά των φυσικών προσώπων, τα οποία πολιτικά πρόσωπα μπορούν να διαθέτουν προσωπικές σελίδες για την αυτοπροβολή τους.

Η μέχρι και σήμερα διαρκούσα θεατρική η αλλιώς κινηματογραφική παρουσίαση των σελίδων των υπουργείων σαν πασαρέλες και αυτοδιαφημίσεις προσώπων και σχεδιασμών στην οθόνη, μας είχε σπάσει τα νεύρα.

Μας αποσυντόνιζε σκόπιμα η από επιπολαιότητα των αρμοδίων, η από τάση εξομοίωσης της Κυβέρνησης με τηλεοπτικούς σταθμούς..

Σημαντικότατο είναι να καθιερωθεί όπως και με το αναφερόμενο με 140 σελίδες  προεδρικό διάταγμα : Kodikooiisi Kyvernisi & Kyvernitika Organa PD_63_2005.pdf, το ενιαίο αυτό διαχρονικά.

Το αίτημα αυτό έρχεται ως έκφραση του ίδιου αιτήματος πάρα πολλών πολιτών και μελών του σωματείου μας Ένωση Καταναλωτών ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ και ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.