Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Μητρώο Αγροτών και Εμπόρων

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Μητρώο Αγροτών και Εμπόρων

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009

Δ.Τ. 114 31.01.2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Το ΙΝΚΑ ζητά από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ και από τον Υπουργό Ανάπτυξης ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΟΡΩΝ προσβάσιμο με ένα κλίκ στις ιστοσελίδες των Υπουργείων.

Στην διάρκεια των καταλήψεων των αγροτών, το συντονιστικό τους όργανο, (δεν προλαβαίνουμε να κρατάμε και όλες τις πληροφορίες), περιόρισε σε αρθρικό πίνακα στην οθόνη της TV τα αιτήματα, με πρώτο το αίτημα, Να καταρτιστεί ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ, μερικά μετά και, Να διοχετευθούν τα 500 εκ. σε πραγματικούς δικαιούχους.

Τις ακόλουθες μέρες επικυρώθηκε πως η Γεωργία επιδοτείται παγκοσμίως, και ο Κίσσιγκερ την ήλεγξε από το 1960.

Εμείς, οι καταναλωτές, Αγροτικών, Βιομηχανικών και Μεταλλαγμένων τροφών, προτιμούμε τα πρώτα, τα ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ και.... Να μπορεί ο Αγρότης, στην Λαϊκή η στο Εθνικό δίκτυο να έχει αναρτημένη πινακίδα με το μητρώο του, όπου από 0,10 - 0,15 στο χωράφι, χωρίς τον μεσάζοντα και τον νταβατζή να το αγοράζουμε εμείς τα 10.000.000 καταναλωτές και 0,35 - 0,50, μια χαρά είναι, αντί του 0,85 - 1,80 στα μαγαζιά λαϊκή και SM.

 

Ασφαλώς ένα σύνολο 1.000 ανθρώπων που περιδινούνται από το χωράφι μέχρι το ράφι, και τα εισοδήματά τους, θα αποσυρθούν, ίσως μαρανθούν μαζί και οι 2ες πισίνες η μια πάνω στην άλλη και τα 8Χ4 και τα ξανυχτάδικα, όλη η σειρά αυτή που Χ μπορεί να γίνει 10.000 άνθρωποι, όχι περισσότεροι, που ζει σε βάρος των προσπαθειών του κάθε Παπαθανασίου Οικονομίας και κάθε κυβερνήσεως που θέλουν τα 10.000.000 να ζουν ειρηνικά και ευτυχισμένα. Η παρεπόμενη ανεργία - εξάλειψη, είναι τα ορθό της προγραμματιζόμενης οικονομίας βάθους χρόνου και τα έσοδα ΦΠΑ δεν θα μεταβληθούν, γιατί οι 2ες πισίνες τα 8Χ4 και τα νυχτάδικα έχει λεχθεί ότι αποτελούν μαύρα.

Συνομιλήτριά μας είπε, ναι εσύ λες, πως είναι καταστροφικό το καφέ πάνω στην άμμο στον αιγιαλό, αλλά εγώ ξέρω πως δουλεύουν εκεί και 5 άνθρωποι και ζουν.

Μέλος του κοινοβουλίου είχε πεί, αν οι Έλληνες δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν 85άρι για την οικογένειά τους, να φτιάξουν οι κατασκευαστές 60άρια και 70άρια για να μπορούν να τα αγοράσουν, δηλαδή πρόταση μεταβολής του Έλληνα σε πακί και καθ ύψος κλινών.

Το ΙΝΚΑ ξέρει πως υπάρχει ζωή στέγη και τροφή και κάτω από την γέφυρα δίπλα στον ποταμό και δεν στοιχίζει τίποτα.

Όταν επιλεγεί η ελεύθερη ολίσθηση στην κατηφόρα, το ορατό σίγουρο είναι η φρίκη.

Το ΙΝΚΑ ζητά από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ και από τον Υπουργό Ανάπτυξης ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΟΡΩΝ προσβάσιμο με ένα κλίκ στις ιστοσελίδες των Υπουργείων.

Να μπει μια πίστη ότι δεν πολλαπλασιάζεται το χάος συνεχώς. Τα αποσπασματικά μέτρα είναι λάθος απέραντο, όταν μάλιστα στις μέρες μας υπάρχει μια αντιπολίτευση, που δεν χαίρεται για τις αστοχίες αλλά δίνει χρόνο για τις πραγματικές προσπάθειες.

Η εισαγωγή όμως του νεοστί όρου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ από τους υπουργούς, δηλαδή η επικύρωση - ενσωμάτωση - ακαταδίωκτη και ασφαλώς απροσδιόριστη, μη πραγματική, εντεύθεν εισήγαγε 2ο επίπεδο στους συλλογισμούς την διατύπωση και τις προτάσεις μας.

Αν τα επίπεδα διά της προσχώρησης πολλαπλασιάζονται, να ερωτηθεί για το επελευθησόμενο,  ο καθ ύλην αρμόδιος και επαρκέστατος κος Κοντοπυράκης της ΕΣΥΕ της οποίας η ιστοσελίδα πρέπει να φωτίζει όπως της ΕΣΚύπρου και όχι να σε κάνει να χάνεσαι.

Το ΜΗΤΡΩΟ ΑΓΡΟΤΩΝ και το ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ζητούμε. Και είναι πολύ ΑΠΛΟ.