Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Προβόπουλος Νοστράδαμοι Focus με Δάκτυλο της Αφροδίιτης στους 300. Αυτοί δεν είναι του Λεωνίδα.

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Προβόπουλος Νοστράδαμοι Focus με Δάκτυλο της Αφροδίιτης στους 300. Αυτοί δεν είναι του Λεωνίδα.

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010


Μας εκνευρίζουν οι Νοστράδαμοι σε 10ετείς φωτοτυπίες και το δάκτυλο της Αφροδίτης στο Focus. Που πήγαν τα λευτά. : Η μόνη λύση - Ακολουθήστε την πορεία του χρήματος τώρα.

ΔΤ 226 Τετάρτη,  24.02. 2010

- Οι αλλαγές που απαιτούνται έχουν κατεπείγοντα χαρακτήρα, (ξανά) τονίζει ο Προβόπουλος (για πολλοστή φορά, ε και τι).

•- Αρνητικός ρυθμός της αύξησης των δανείων μετά από χρόνια.

23/02/2010 18:25 | © VORIA.GR

Μας εκνευρίζουν οι λαμέ Νοστράδαμοι και το δάκτυλο της Αφροδίτης στο Focus.

Από την σύνοψη των τηλεφωνημάτων στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ και το συμπέρασμα.

Είναι όχι μόνο ανόητο αλλά και απίστευτα ακραία χυδαίο, να περιφέρονται οι διάφοροι οικονομικοί εγκέφαλοι ντυμένοι σαν γαμπροί στις κάμερες και στις φωτό,  κάτοχοι καίριων διοικητικών θέσεων της χώρας και των εδράνων του κοινοβουλίου, και να αναγγέλλουν παλιές περισσότερο από 10 χρόνων φωτοτυπίες από τις ίδιες ρήσεις για την οικονομία και την κοινωνία, τα πρέπει και τα χάλια της, όπως ο Λευτέρης του ΠΑΣΟΚ που κοιμάται στο Βενιζέλος.

Επί τέλους, με λιγότερα δάνεια και περισσότερη πραγματική επένδυση και παραγωγή. Δεν αποτελεί πρόοδο χώρας η μεγέθυνση των τραπεζών με πτώχευσή της.

Όλοι εσείς κύριοι της Κυβέρνησης, όλοι εσείς και οι 300 του Κοινοβουλίου, όλοι εσείς κ.κ. Γκαργκάνα, Προβόπουλε, Βουρλούμη, και μεγάλος αριθμός ακόμα λαμέ κουστούμι μεταξωτή γραβάτα βλέμμα γαμπρών και κάδρο τζοκόντα που γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα και την TV, ΄΄ εγκλωβισμένοι μεταξοσκώληκες και χρυσοκάνθαροι ΄΄  που το παίζετε επαληθευμένοι Νοστράδαμοι, δεν κάματε καμιά επανάσταση, ούτε καλέσατε τον λαό σε ξεσηκωμό στην ίδια περίοδο των προβλέψεων σας που επαληθευτήκαν, αφού βλέπατε μιλούσατε και δεν σας άκουγαν οι κυβερνήσεις των καταστροφών.

Πορευτήκατε εκνευριστικά παράλληλα με την επαλήθευσή τους, ποζάροντας με γαμπριλίκι λαμέ γραβάτες και λουστρίνι, ζηλωτές της δουλειάς και της λάμψης των τηλεπαρουσιαστών μελλοντικών ειδήσεων της TV.

Αμάν πια εσείς που ξέρετε και δεν μπορείτε, καλύτερα να μην σας βλέπουμε και να μην σας ακούμε, αφού στον ίδιο χρόνο παράχθηκε το όρθιο μεσοδάκτυλο της Αφροδίτης του Focus και η απαίτηση των Ολλανδών να φύγει από το Ευρώ η Ελλάδα.

Δημοσίευση του γερμανικού περιοδικού Focus, που στο εξώφυλλο χαρακτηρίζει τους Έλληνες «απατεώνες» της ευρωπαϊκής οικογένειας και δείχνει την Αφροδίτη της Μήλου σκεπασμένη με την ελληνική σημαία να κάνει μια χειρονομία - για τα οποία, αυτοί μεν πήραν την ικανοποιητική απάντηση από τον κ. Πετσάλνικο, ότι «οι Έλληνες φέρουν το βάρος της πραγματοποίησης των αλλαγών που απαιτούνται, επομένως οι Γερμανοί δεν χρειάζεται να φοβούνται ότι θα τους ζητηθούν λεφτά για τη σωτηρία μας», αλλά και εμείς πήραμε την επικύρωση ότι για τις επαληθεύσεις κ.κ. Νοστράδαμοι θα επιβαρυνθούμε όλοι οι Έλληνες και όχι εσείς οι κάκιστοι διαχειριστές των δημοσίων πραγμάτων.

Σακατέψατε την υπερηφάνεια των Ελλήνων και την πατρίδα μας στην περίοδό σας 25 χρόνια και περισσότερα, κ.κ. οικονομικοί Νοστράδαμοι και διαχρονικά ανανεούμενοι οί 300 ΄΄γαμπροί και νύφες΄΄ του Κοινοβουλίου με 25 εκ € ρόζ τηλέφωνα στην Αγροτική Ανάπτυξη, καμία μετάταξη αλλού των ροζ υπαλλήλων, εισαγωγές, μετά το προγραμμένο από εσάς από σκοπιμότητα η ανικανότητα, μαρασμό της Ελληνικής παραγωγής από την κάθε Βραζιλία 100δων τόνων πορτοκάλια και λεμόνια, για τα αδέρφια μας τους εργαζόμενους εκεί και, να κλέβει τους σκληρούς δίσκους και τα P/C ο παλιός γραμματέας του ΥπΑν από τον Σπυράκο και ο κάθε Χατζηγάκης και Τσοχατζόπουλος από τον κάθε Πάγκαλο, Μπιρμπίλη και Μπατζελή και σειρά ακόμη χωρίς κανένας να στέλνει κανέναν στην φυλακή, λές και παίζετε όλη τη χώρα στο μπίζ και πινακωτή - πινακωτή μεταξύ σας.

Απενεργοποιείτε με 800 μέρες αναμονή απάντησης των Δημοσίων υπηρεσιών ακόμα και γαϊδάρους Έλληνες ιθαγενείς, στέλνοντας όλους μας στην αίσθηση της ματαιότητας, αλλάζετε τα ονόματα στα υπουργεία κάθε λίγο και λιγάκι για να μην μπορούμε να βρούμε άκρη πουθενά και μετά συνεχίζετε τις Νοστραδάμιες προβλέψεις σας με μεταξωτές γραβάτες και γυαλιστερά κουστούμια και κενό κεφαλής, η εκτελείτε την εφαρμογή μια σκόπιμης καταστροφής της χώρας.

Από αυτό, με το παρόν Σύνταγμα, μπορούμε να βγούμε, μόνο αν το αποφασίσετε μόνον εσείς πάλι. Να η αιτία της καταστροφής, μπορούν να την αντιστρέψουν οι ίδιοι που την δημιουργούν. Καταλάβαμε, εσείς καταλάβατε ότι σας καταλάβαμε ??

Να δημιουργηθεί θεσμός των 100 με κλήρωση από τους 300, και να αποφασίζεται εκεί, οι προτάσεις της αντιπολίτευσης και των θεσμοθετημένων κοινωνικών οργανώσεων, για να χάσει η εκάστοτε Κυβέρνηση την ιδιωτικότητα των δημοσίων πραγμάτων και, στις εκάστοτε εκλογές να κρίνεται και η Αντιπολίτευση για το έργο της, αφού πληρώνεται για αυτό και όχι μόνο για τις κραυγές και τις συναινέσεις της στις καταστροφές και μετά τις καταστροφές.

Πληρώνεστε αδρά για αυτό το γαμπριλίκι σας, πάνω στην σάρκα του Έθνους και μας καταντήσατε το βάρος φέροντες και μεσοδάκτυλο της Αφροδίτης, αλλά ακόμα και τώρα δεν έχετε τον ανδρισμό να προχωρήσετε στην πρόταση Βγενόπουλου 22.02.10: .... Το ολόκληρο στην ιστοσελίδα του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ http://www.inkakritis.gr/downloads/download.html?id=21 [Να πάμε σ' έναν πολιτικό ο οποίος έχει μπει ας πούμε στην πολιτική σκηνή πριν από 20 χρόνια. Τι εισοδήματα είχες τότε, τι περιουσιακά στοιχεία είχες τότε, έκτοτε, από τότε μέχρι σήμερα ποια είναι τα επίσημα εισοδήματά σου; Πώς έχεις ζήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα; Και σήμερα τι περιουσιακά στοιχεία έχεις εσύ και η οικογένειά σου. Και να έχουμε τη δυνατότητα ν' ανοίξουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς και να δούμε τις κινήσεις.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αν γίνει αυτό θα φύγουν τα 2/3 των σημερινών πολιτικών.
Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που λέτε όμως, δε μπορώ να το αμφισβητήσω, δεν έχω στοιχεία, εσείς είστε πιο πεπειραμένος από μένα, αλλά αυτό που λέτε σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε με δηλητηριασμένη την πολιτική ζωή του τόπου. Αντίθετα, αν αυτό βγει, να δώσουμε και το δικαίωμα σε κάποιον πολιτικό να πει «εγώ δε θέλω να υποβληθώ σ' αυτή τη διαδικασία». Ωραία, φύγε. Όποιος θέλει να μείνει πολιτικός να υποβληθεί σ' αυτή τη διαδικασία και μετά θα αποδοθεί πλέον καθαρός στην κοινωνία. Άσχετα αν είναι ικανός ή όχι, επαρκής ή όχι. Τουλάχιστον θα είναι ηθικός, αδιάβλητος. Αυτό είναι το ένα θέμα που πρέπει ν' αντιμετωπισθεί διότι εγώ τα υπόλοιπα, εκτός από το να παρακολουθήσουμε την πορεία του χρήματος, όλα τα υπόλοιπα με ένα γράμμα, με μια κασέτα και με αυτό που είπε ο ένας κι ο άλλος, όλα αυτά τα πράγματα εγώ τ' ακούω βερεσέ και δε με πείθουν.]

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ξέρετε, πριν από λίγη ώρα -με ειδοποιούν από το κοντρόλ- υπεβλήθη και επισήμως το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία. Περιλαμβάνει μόνο την περίοδο της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή 2004-2009 και φαντάζομαι ότι αυτή η Εξεταστική δίπλα στις άλλες για τη Siemens, για τα ομόλογα, για το Βατοπέδι, θα αποτελειώσει την εικόνα των Πολιτικών στη χώρα που είναι ήδη φθαρμένη, απαξιωμένη.

Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Χατζηνικολάου θίξατε ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να απασχολεί τη χώρα μας αυτή την περίοδο.

Θέλω να σας πω ότι ανάλογα με τα οποιαδήποτε μέτρα και τις εξελίξεις που θα περάσουμε μπροστά δύσκολες στιγμές έως ότου αντιμετωπισθούν και έρθει η ανάταση που σας λέγω, το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει κατά τη δική μου την εκτίμηση είναι η απαξίωση του πολιτικού προσωπικού η οποία είναι και έντονη και εξελισσόμενη. Και αυτό μπορεί να προκαλέσει πολύ δυσάρεστες κοινωνικές εκρήξεις που να πετάξουμε όλες μας τις θυσίες ξανά εις τον κάλαθο των αχρήστων.

Η λύσις είναι η αναβάπτιση του πολιτικού σκηνικού, η λύσις είναι η κάθαρση. Ο ελληνικός λαός πρέπει να αισθάνεται ότι την κρίση την έχουν πληρώσει πρώτα αυτοί που τη δημιούργησαν.
Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Δικαιοσύνη λέτε επομένως, αυτό είναι το ζήτημα.

Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Δικαιοσύνη. Όμως αυτή η δικαιοσύνη εγώ πιστεύω ότι υπάρχει στις προθέσεις του Πρωθυπουργού, το πιστεύω αυτό το πράγμα από αυτά που βλέπω που κάνει, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο θα βγει. Εγώ δεν πιστεύω ότι οι Εξεταστικές Επιτροπές θα πείσουν ποτέ τον ελληνικό λαό ότι έχουν και τη χρησιμότητα μιας κάθαρσης, διότι το καλύτερο που μπορούμε να περιμένουμε είναι κάποιο πόρισμα που κάποιο κόμμα θα το ψηφίσει και κάποιο κόμμα δε θα το ψηφίσει και κάποια άπλυτα πολιτικού τύπου που θα μας εκθέσουν στην Ευρώπη.

Εγώ θα σας πω κάτι πάρα πολύ απλό που πιστεύω πως είναι και η μόνη λύσις για τη διάσωση του πολιτικού σκηνικού όπως υπάρχει σήμερα: Μπορούμε κάλλιστα να ψηφίσουμε μια καινούργια νομοθεσία που να μιλάει για το πόθεν έσχες των εν ενεργεία πολιτικών από τότε που μπήκαν στην πολιτική ζωή του τόπου μέχρι σήμερα. Και μπορεί αυτό να συνοδεύεται και με δυνατότητα να ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διότι μόνον αν ακολουθήσεις την πορεία του χρήματος μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα περί του ήθους των πολιτικών.

Τι σημαίνει αυτό: Να πάμε σ' έναν πολιτικό ο οποίος έχει μπει ας πούμε στην πολιτική σκηνή πριν από 20 χρόνια. Τι εισοδήματα είχες τότε, τι περιουσιακά στοιχεία είχες τότε, έκτοτε, από τότε μέχρι σήμερα ποια είναι τα επίσημα εισοδήματά σου; Πώς έχεις ζήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα; Και σήμερα τι περιουσιακά στοιχεία έχεις εσύ και η οικογένειά σου. Και να έχουμε τη δυνατότητα ν' ανοίξουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς και να δούμε τις κινήσεις.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αν γίνει αυτό θα φύγουν τα 2/3 των σημερινών πολιτικών.
Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που λέτε όμως, δε μπορώ να το αμφισβητήσω, δεν έχω στοιχεία, εσείς είστε πιο πεπειραμένος από μένα, αλλά αυτό που λέτε σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να ζούμε με δηλητηριασμένη την πολιτική ζωή του τόπου. Αντίθετα, αν αυτό βγει, να δώσουμε και το δικαίωμα σε κάποιον πολιτικό να πει «εγώ δε θέλω να υποβληθώ σ' αυτή τη διαδικασία». Ωραία, φύγε. Όποιος θέλει να μείνει πολιτικός να υποβληθεί σ' αυτή τη διαδικασία και μετά θα αποδοθεί πλέον καθαρός στην κοινωνία. Άσχετα αν είναι ικανός ή όχι, επαρκής ή όχι. Τουλάχιστον θα είναι ηθικός, αδιάβλητος.

Αυτό είναι το ένα θέμα που πρέπει ν' αντιμετωπισθεί διότι εγώ τα υπόλοιπα, εκτός από το να παρακολουθήσουμε την πορεία του χρήματος, όλα τα υπόλοιπα με ένα γράμμα, με μια κασέτα και με αυτό που είπε ο ένας κι ο άλλος, όλα αυτά τα πράγματα εγώ τ' ακούω βερεσέ και δε με πείθουν.

Και το δεύτερο είναι να γίνει πράξις η προεκλογική ερώτησις του Πρωθυπουργού.
Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το «πού πήγαν τα λεφτά;»

Α. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Πού πήγαν τα λεφτά;» Τώρα είναι κυβέρνησις. Να μας πει η κυβέρνησις Σημίτη και η κυβέρνησις Καραμανλή - γυρίσουμε και λίγο πίσω, διότι διαφορετικά θα υπάρξει διαμαρτυρία ενός κομματιού της κοινωνίας- α μας πει πόσα έσοδα είχαν, είτε από φόρους είτε από αλλού είτε από δανεισμό και να μας δώσει ανάλυση πού πήγαν τα λεφτά.

Και όταν δούμε συγκεκριμένα πού πήγαν τα λεφτά, τότε ακολουθώντας την πορεία του χρήματος θα βγουν και άλλα συμπεράσματα κ. Χατζηνικολάου. Άμα δεις έναν Πολιτιστικό Σύλλογο σε μια περιοχή της Ελλάδος που έχει πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ από 5 διαφορετικά Υπουργεία Πολιτισμού, θα βρούμε τα λεφτά που έχουν μπει στο λογαριασμό του και μετά θα δούμε πού βγήκαν και πού πήγαν τα λεφτά.

Θέλετε λοιπόν να κάνουμε κάθαρση και να αποδώσουμε Δικαιοσύνη και να εξευμενίσουμε την κοινωνία και να πάμε σ' ένα σωστό πολιτικό σκηνικό; ΠΟθΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αν αυτό δε γίνει, τότε φοβάμαι ότι ενδεχομένως να έχουμε πολύ σημαντικές πολιτικές δυστοκίες στο μέλλον.