Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, new grippe H1N1v -Mock-up : εμβολίου-''καλούπι'' 27.09.09 EMEA προς Κομισιόν

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, new grippe H1N1v -Mock-up : εμβολίου-''καλούπι'' 27.09.09 EMEA προς Κομισιόν

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

Η μήνυση της δημοσιογράφου κας Jane Burgermeister εδώ. jane_burgermeister_27.09.09_400_01

Η Έλλάδα τι αγόρασε και τα έχει στις αποθήκες της Βάρης όπως δήλωσε ο κ. Υπουργός, 500.000 η 8 εκατ. καλούπια ανέγκριτα. Μα τι συμβαίνει ξέρει κανείς. Όγκος τα ίδια ανακριβή και συχαιόμενα ανεπικύρωτα δημοσιεύματα.

Δ.Τ. 217 Κυριακή 27.09.2009

ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, new grippe H1N1v -Mock-up : εμβολίου-"καλούπι"

Λάβαμε γνώση από το  PandemicFlu GR

ΣΟΒΑΡΗ ενημέρωση για την πανδημία γρίπης

Πρώτη ευρωπαϊκή έγκριση για το εμβόλιο

with 3 comments

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMEA - European Medicines Agency) ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε δύο εμβόλια για τη νέα γρίπη Η1Ν1ν. Η απόφαση αυτή δεν είναι οριστική, και αποτελεί γνωμοδότηση προς την Κομισιόν, η οποία είναι που θα δώσει και το τελικό ΟΚ. Επιπλέον το δελτίο τύπου τονίζει ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μελέτες, η θετική γνωμοδότηση βασίζεται στα δεδομένα από τα mock-up εμβόλια* που είχαν φτιάξει αυτές οι δύο εταιρίες, και οτι κατά τον Οκτώβρη που θα έχουν προκύψει περισσότερα αποτελέσματα ο EMEA θα ξανα-εξετάσει τα δεδομένα για να επιβεβαιώσει ότι όλα πάνε καλά.

Επομένως πρόκειται για ένα "κατ'αρχήν" πράσινο φως, όχι για οριστική και τελεσίδικη απόφαση. Ούτε να θεωρήσει κανείς οτι την επόμενη ημέρα αρχίζει ο εμβολιασμός. Πρέπει να ωριμάσει πρώτα η κατάσταση, και -το κυριότερο- να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για την οργάνωση του εμβολιασμού. Και επειδή αυτό εύκολα το λες αλλά δύσκολα το κάνεις, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω (όπως έχω πει από την αρχή) ότι δε θα γίνει εμβολιασμός...

* Mock-up εμβόλια (το εξηγώ πολύ απλουστευμένα): εμβόλιο-"καλούπι" το οποίο φτιάχνεται αρκετό καιρό πριν από την πανδημία, με την ίδια σύσταση αλλά με άλλο στέλεχος του ιού. Έτσι μπορεί να μελετηθεί με άνεση χρόνου η αντιγονικότητα, η ασφάλεια και οι λοιπές ιδιότητές του. Όταν προκύψει πανδημία, οι επιστήμονες βάζουν το στέλεχος του πανδημικού ιού (του H1N1ν στην περίπτωσή μας) μέσα στο mock-up εμβόλιο και έχουν έτοιμο το κανονικό πανδημικό εμβόλιο, το οποίο οφείλει έτσι να έχει τις ίδιες ιδιότητες με το mock-up εμβόλιο. Για περισσότερες πληροφορίες από επίσημη πηγή (τον EMEA) κλικ εδώ. Για το απ ευθείας κείμενο του ΕΜΕΑ.

  • Καθώς και την επίσημη Κυβερνητική θέση 27.09.09 από το www.1135.gr

Εμβόλια και φάρμακα Βασικές Πληροφορίες - Πώς να προφυλαχθείτε

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο ασθενής να λάβει φάρμακα χωρίς την εντολή του ιατρού του.

Παρότι υπάρχει εμβόλιο που προστατεύει τους χοίρους από τη γρίπη των χοίρων, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή εμβόλιο που να προστατεύει τους ανθρώπους από το νέο ιό γρίπης Α(Η1Ν1).

Παρότι ο νέος ιός έχει κάποιες ομοιότητες με την κοινή εποχική γρίπη, δεν φαίνεται ότι το εμβόλιο της εποχικής γρίπης προστατεύει από το νέο ιό Α(Η1Ν1). Ενδεχομένως να προσφέρει μόνο μερική προστασία, και γίνονται έρευνες για να εξακριβωθεί αυτό.

Από τα διαθέσιμα φάρμακα, ο νέος ιός γρίπης A(H1N1) είναι ευαίσθητος στους αναστολείς νευραμινιδάσης (οσελταμιβίρη και ζαναμιβίρη) αλλά ανθεκτικός στην αμανταδίνη και ριμανταδίνη. Πάντως η θεραπεία για τη γρίπη είναι κυρίως συμπτωματική.

  • Τον πρώτο λόγο για κάθε φαρμακευτική αγωγή πρέπει να τον έχει ο ιατρός σας!

Η 3η μήνυση της Δημοσιογράφου κας Jane Burgermeister κατά 16 ως υπευθύνων της διάδοσης εδώ: http://www.inkakritis.gr/downloads/download.html?id=3 του

Η1Ν1 σε 44 σελίδες στην Ελληνική γλώσσα.