Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Υπερβιασμένη Ανάπτυξη - Υφεση

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Υπερβιασμένη Ανάπτυξη - Υφεση

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009

Δ.Τ. 116 17.02.2009

ΥΠΕΡΒΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ... -  ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ - ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥ

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ  ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΄΄ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΑΣ΄΄ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΙ

            Αν παρατηρήσετε στο κάδρο ενός βιντεοκλίπ τα οπίσθια εν κινήσει ιπποποτάμου, θα αναγνωρίσετε την κουλτούρα των ελληνικών τραπεζών, απέναντι στους έλληνες πολίτες καταναλωτές αλλά και την κυβέρνηση.

Τα αξεδιάντροπα κολοσσιαία κέρδη, αποτέλεσμα της αγριότητας επιτοκίων,  ικανότερων των εκδορέων της κρεαταγοράς, η αντικατάσταση ακόμα και των σουβλατζίδικων της γειτονιάς με τραπεζικά παρτέρια, (αντί να τρώσει σουβλάκια ο καταναλωτής τον τρώνε οι τράπεζες).

ΑΚΙΝΗΤΑ

Οι επιλογές - διαπιστώσεις, εκεί στα κλειστά δωμάτια των συμβουλίων των στελεχών, ΄΄και λεφτά έχουμε και αέρα λεφτά μπορούμε να δώσουμε, πελάτες δεν έχουμε΄΄, η κατοικία είναι μια δουλειά που βγάζει λεφτά και απασχολεί πολλούς.

Να βρούμε η να δημιουργήσουμε και εργολάβους πελάτες και αγοραστές σπιτιών πελάτες και ας μην υπάρχουν. Τα σπίτια που θα φτιαχτούν, στην πρώτη φάση θα φτιαχτούν και πουληθούν με δάνεια, θα κατασχεθούν απλήρωτα μετά, θα μας μείνουν τα ακίνητα και θα τα βγάζουμε σε συνεχόμενους κύκλους 5 η 8 ετών πλειστηριασμούς, εμπράγματων δανειακών πελατών, μέχρι να κάτσει στον τελευταίο πελάτη.

Εν τω μεταξύ, θα μας μείνει και ότι πλήρωσε κάθε προηγούμενος που του κατασχέθηκε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ, έτσι.....!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Οι βιομηχανία με την αυτοματική τελειοποίησή της τα βγάζει σε ρυθμό αυγών η κονσερβών, είναι πανέμορφα, δρόμοι βέβαια, αγοραστές και χώροι στάθμευσης δεν υπάρχουν, αλλά δεν μας αφορά, μένουν απούλητα σαν νέφος από πουλιά στους αποθηκευτικούς κάμπους.

Να δανείσουμε η (με εγγυητικές), τους εισαγωγείς και εμπόρους, αυτοί να προωθήσουν με πιεστική διαφήμιση την εισροή αγοραστών με δόσεις τραπεζοδανείων, με τους προβλεπόμενους και προσδοκώμενους κύκλους επαναφοράς, στον ιδιοκτήτη - ίδε ρεκόρ 12.000 κατασχέσεις από τράπεζες Ιανουάριος 2009-, που τα πουλούν σε χαμηλές τιμές αλλά μόνο σε εμπόρους, αυτό θα δημιουργήσει οικονομική κίνηση κύκλου εμπράγματων δανείων διάρκειας 5 η 8 ετών.

Στον αστεϊσμό του πελάτη, βρέ γέμισε πολυκατοικίες η φτωχογειτονιά μας θα μας φαν οι καινούργιοι το ψωμί και δεν θα μας φτάνει, Ο φούρναρης απάντησε:, μπα, μη φοβάσαι, είναι κτισμένα και πουλημένα με δάνεια και κατασχεμένα, δεν βλέπεις που είναι θεόκλειστα 2, 3 χρόνια τώρα.

Στη χαρά της αυτοματικής τελειοποίησης - και πληθοπαραγωγής αυτοκινήτων, ενώ έπρεπε, δεν υπολογίστηκε, το ορισμένο του όγκου που μπορεί να απορροφηθεί, και τώρα οι απολύσεις παντού και κλάματα στην κατηφόρα.

Με την εφαρμογή αυτών των ενδοαποφάσεων των τραπεζών, αυξήθηκε και διατηρήθηκε η εικονική οικονομική ευημερία των επιφανειακών εθνικών αριθμοδεικτών, ιδιαίτερα τοξικών όμως, αφού, δεν θα αποφύγουμε ούτε την συνέχιση της κατρακύλας και, μάλλον ούτε και την επιτήρηση. Πριν βραδιάσει Προγραμματίζεις που θα κοιμηθείς.