Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, ΠΤΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, ΠΤΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009
gripi_hoiron_apo_emvolia_dithen_ispaniki_pand21_21.09.09

ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, ΠΤΗΝΩΝ...

ΚΑΙ

ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ

Η ΑΠΟΧΑΛΙΝΩΣΗ,

Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ Η

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


ΤΗΣ


ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΗΣ


gripi_iptamenoi_hoiroi_flying_pigs_21.09.09

ΑΡΧΩΝ

ΘΕΣΜΩΝ

ΠΤΗΝΩΝ

ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ

και

ΑΝΘΡΩΠΩΝ

comic__swine_flu_vaccine_or_i_shut_you_400

Δ.Τ. 215 Δευτέρα 21.09.2009

ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, ΠΤΗΝΩΝ...

ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009. Η1Ν1: Σε δύο εβδομάδες τα εμβόλια 500.000 δόσεις.

Σε πλήρη ετοιμότητα για τη διάθεση του νέου εμβολίου, κατά της γρίπης των χοίρων, δηλώνει το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας. Σύμφωνα με τον διοικητή του Κέντρου, Πάνο Ευσταθίου, έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν εισαχθεί οι πρώτες 500.000 εμβολίων και το μόνο που αναμένεται είναι η σχετική έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, η οποία αναμένεται να δοθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Όπως είπε ο κ. Ευσταθίου, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί και ο σχεδιασμός για τους εμβολιασμούς και στους 53 νομούς της χώρας και την ερχόμενη Δευτέρα θα καθοριστεί ο πλήρης και ακριβής αριθμός των εμβολιαστικών κέντρων.

........ Πηγή : Metro Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009, 4

Η ΑΠΟΧΑΛΙΝΩΣΗ, Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΗΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ

Καλά, πως επιτρέπεται σε εργαστήρια η βιομηχανίες, να παρασκευάζουν εμβόλια χωρίς έγκριση και ακόμα περισσότερο πως επιτρέπεται να τα διαθέτουν και να πουλιούνται από τους αντιπροσώπους τους, είτε σε ιδιώτες είτε σε κρατικούς η κυβερνητικούς φορείς, και αυτοί να τα αγοράζουν, χωρίς να έχει δημοσιευτεί και ακόμα περισσότερο παράνομα και απαράδεκτα, εντελώς ανάποδα δηλαδή, πριν καν ολοκληρωθεί η εξέταση των υποβληθέντων σχεδίων, αυτών των Εμπορικών Χημικών Φαρμακευτικών Εταιρειών.

Δηλαδή αποφασίστηκε και έγινε, η χρήση κεφαλαίου και πόρων από τις εταιρείες, παράχθηκε το προϊόν, αναπτύχθηκε το εμπόριο και έγιναν και γίνονται πωλήσεις από τους αντιπροσώπους τους, πριν την λήξη των ελέγχων, των συστατικών της σύνθεσης που έχουν υποβάλλει, των προδιαγραφών και των παρενεργειών, αφού δεν έχει εκδοθεί η προαπαιτούμενη έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, που αναμένεται 1 μήνα μετά από σήμερα 18.09.09 σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Εδώ υπάρχει ΧΟΝΤΡΟ θέμα και ΧΥΔΑΙΟ, αλλά και ευθεία υποβάθμιση του ΕΜΕΑ, μάλιστα αυτό, χωρίς καμιά προκάλυψη ούτε  παραφύλαξη από την δημοσιότητα που μπορούσε να λάβει και έλαβε. Αυτό δείχνει την επικίνδυνη επιπολαιότητα και του ΕΜΕΑ.

Ανακοινώθηκε ως παρελκόμενο.., η μεθύστερη και αντιστρόφως προς τον ΝΟΜΟ, δηλαδή εντελώς σφραγιδική λειτουργία, αυτού του κορυφαίου Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων ΕΜΕΑ.

Προβάλλεται ο ΕΜΕΑ, ως εγκριτικό όργανο τυπικής σφραγίδας, επί των προκατασκευασμένων και έτοιμων προϊόντων που έχουν ήδη πωληθεί, της Εμπορικής Χημικής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας.

ΟΧΙ ΚΑΤΙ δεν πάει καλά, Αλλά ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ΕΜΕΑ στο Λονδίνο, αλλά και ΠΟΙΟ ΚΥΡΙΩΣ, σε αυτούς που τα αγοράζουν σαν να κάνουν ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ στο ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ στον Πειραιά.

Με αυτή την έντεχνη, πρώτη δεύτερη και Τρίτη στρέβλωση, στην Τρίτη, αυτοί που αγοράζουν τα ανέλεγκτα εμβόλια, παρότι και από τα εμβόλια έχει πεθάνει πάρα πολύς κόσμος (ίδε στατιστική), Δημιουργούν τον Αναντίστρεπτο Εκβιασμό στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, για την δήθεν υποχρέωσή του, Να Μην Εμποδίσει τον Εμπορικό Σκοπό, ίδε σχετική Οδηγία Ε.Ε. και να υποβληθεί, θέτοντας ανέλεγκτα την σφραγίδα του, για να αποτρέψει την (διαφορετικά μεγάλη) οικονομική βλάβη, των αναλωθέντων πόρων και κεφαλαίων της Εμπορικής Χημικής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας. Καλά οι κυβερνήσεις πως αγοράζουν, έχουν λεφτά και ανθρώπους για τη χωματερή ?.

Το καλύτερο εμπορικό τέχνασμα, της εξάρθρωσης των Ελεγκτικών Οργάνων και του συμφωνημένου δικαιώματος του Πολίτη της Ε.Ε. να λαμβάνει αγαθά με έγκυρες προδιαγραφές, και όχι ανέλεγκτα με απλές και μεταγενέστερες σφραγίδες - μαϊμού.

Εν τάξει αυτά για φτιαχτούς ιούς και πακτωλούς προμηθειών από τα φάρμακα, στις κυβερνήσεις και στους μεσάζοντες τα ξέρουμε, αλλά δεν σταματάμε εκεί τώρα.

Επίσης ξέρουμε πολύ καλά, ότι η Βιομηχανία, πρέπει και ξέρει πολύ καλύτερα από τις γραφιστικές Αρχές, τι χρειάζεται και τι θα χρειαστεί η ανθρωπότητα, και η φροντίδα της πρέπει και είναι, να σπεύσει με μεταξύ τους ανταγωνισμό ταχύτητας και ποιότητας, να το δώσει ακριβώς την  στιγμή που η αγορά θα είναι έτοιμη να το διαθέσει.

Ξέρουμε πως η Βιομηχανία και το εμπόριο, πολύ περισσότερο από το ΕΜΕΑ, δεν θέλουν την δική της καταστροφή, όπως η Mattel και τα γάλατα με αντί για ασβέστιο, την άσπρη σκόνη της πολυεστερικής μελαμίνης που είναι για τα έπιπλα, κα..

Δεν ξέρουμε, το γιατί, αυτή η σπουδαία και χρησιμότατη σπουδή της Βιομηχανίας, δεν μπορεί να ενημερώνει και να πηγαίνει παράλληλα έστω, με τις εγκριτικές διαδικασίες του ΕΜΕΑ.

Αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε και τις καταχωρήσεις στην Γερμανία, όπως οι ακόλουθες:

http://tinyurl.com/lshbs6

Ο Γερμανός ανώτερος υπάλληλος υγείας ενεργοποιεί το συναγερμό για το H1N1 εμβόλιο.
Το εμβόλιο γρίπης χοίρων έχει ανακοινωθεί ότι συνοδεύεται από τους νέους φόβους καρκίνου, μετά την συγκλονιστική ανακοίνωση - προειδοποίηση για την ασφάλεια του εμβολίου που έδωσε ο γερμανός εμπειρογνώμονας υγείας.

Ο Δρ Βόλφγκαγκ Βόντραγκ (Wolfrgang Wodarg) είναι πολιτικός και ειδικός στους πνεύμονες, την υγιεινή και την περιβαλλοντική ιατρική. Είναι ο πρόεδρος της επιτροπής υγείας στο γερμανικό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Έχει τις σοβαρές επιφυλάξεις για την εταιρεία Novartis που αναπτύσσει το εμβόλιο και το δοκιμάζει στη Γερμανία. Το εμβόλιο εγχέεται "με μια πολύ καυτή βελόνα," είπε ο Wodarg, "και για το θρεπτικό διάλυμα στο εμβόλιο που αποτελείται από τα καρκινώδη κύτταρα από τα ζώα δεν ξέρουμε εάν θα μπορούσε να υπάρξει μια αλλεργική αντίδραση."

Αλλά το πιο σημαντικό, μερικοί άνθρωποι φοβούνται ότι ο κίνδυνος καρκίνου θα μπορούσε να αυξηθεί από την έγχυση με αυτά τα καρκινικά κύτταρα στο σώμα.

Το εμβόλιο - όπως ο Johannes Lower, Πρόεδρος του Paul Ehrlich Institute, έχει επισημάνει - μπορεί επίσης να προκαλέσει τις χειρότερες παρενέργειες από τον πραγματικό ιό γρίπης χοίρων.

Ο Wodrag περιέγραψε επίσης το φόβο των ανθρώπων για την πανδημία ως "orchestration" ‘'ενορχηστρωμένη'':  Είπε ότι "Είναι μεγάλη επιχείρηση για τη φαρμακευτική βιομηχανία".

Η γρίπη χοίρων δεν είναι πολύ διαφορετική από την κανονική γρίπη. "Αντίθετα εάν εξετάζετε τον αριθμό περιπτώσεων, δεν είναι τίποτα έναντι ενός κανονικού ξεσπάσματος γρίπης," πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της επιτροπής υγείας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχει ωθήσει για μια προσεκτική και ήρεμη αντίδραση στον ιό. Μέχρι τώρα, οι παραγωγοί του εμβολίου δεν ήξεραν πόσες παραγγελίες θα είχαν μέχρι το φθινόπωρο, αλλά η γερμανική κυβέρνηση είναι τώρα ένας εγγυημένος πελάτης.

Σχόλια του Δρ Cinque's:

Ήξερα για τον υδράργυρο και squalene που πηγαίνουν στο εμβόλιο γρίπης χοίρων, αλλά η ανακάλυψη για τα κύτταρα καρκίνου από τα ζώα δεν γλυκαίνει τη διαπραγμάτευση.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα έγγραφο της υπηρεσίας Health and Human Services - Υγεία και Ανθρώπινες υπηρεσίες- που υπογράφεται από την γραμματέα Kathleen Sebelius, εξαιρεί από σχηματισμό δικογραφιών και απαλλάσσει τις επιχειρήσεις φαρμάκων, τους κυβερνητικούς ανώτερους υπαλλήλους, και τους γιατρούς, από τις δίκες που κατατίθενται από εκείνους που βλάπτονται  από το εμβόλιο γρίπης χοίρων.

Έτσι, τα πρώτα πράγματα, να τα προσέχουμε σαν πρώτα: Έχουν τις άκρες τους που καλύπτονται.

Τώρα, στις τελικές εβδομάδες προτού να φθάσει το εμβόλιο γρίπης χοίρων, ψάξτε μια ενθουσιώδη κίνηση, crescendo της κυβέρνησης και την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, για να πωλήσετε στο κοινό στη λήψη του εμβολίου.

Πρόκειται να είναι ένα πραγματικό θέαμα της παραπληροφόρησης και δουλειές για κέρδη πάνω στο, ΄΄φόβος΄΄-.
>>>> Επόμενο άρθρο

Με την σειρά, προς τα οπίσω βέβαια, δεν μπορούμε να κρύψουμε τα ανέλεγκτα, από παράληψη ή σκοπιμότητα, χοιροστάσια σε κάθε Μεξικό της Γής, που επωάζουν τις προϋποθέσεις, (η Πρώτη από την Τριπλή), για προ προγραμματισμένες, πωλήσεις φαρμάκων (η Δεύτερη από την Τριπλή), εμπορικό σκοπό, που δεν πρέπει να εμποδίσει ούτε να επιφέρει την παρεπόμενη οικονομική ζημία, ο Παγκόσμιος αλλά ούτε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (η Τρίτη από την τριπλή).

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ - ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ

ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΩΝ.

Η μεγίστη ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του φόβου ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, με σενάριο που φέρει ως εκκίνηση, την μη λειτουργία των κρατικων Ελεγκτικών Οργάνων, στο Χοιροτροφείο του Μεξικού, που αν του είχαν αφαιρέσει την άδεια, όπως έχουν αφαιρέσει Έλληνες Νομάρχες την άδεια σε 8 ιχθυοτροφεία αλλά και σε Super market, δεν θα είχε υπάρξει ιός της γρίπης των χοίρων, ούτε όμως και προκατασκευές και προπωλήσεις, ούτε αναμενόμενη μεθύστερη, υποχρεωτική σφραγίδα του ΕΜΕΑ (για να αποτραπει η οικονομικη βλαβη* και να μην εμποδιστεί ο  εμπορικοσ σκοποσ*).

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝ. (ΗΔΗ ΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ότι επειδή οι αρμόδιες αρχές δεν έλεγχαν και δεν σφράγισαν έγκαιρα το χοιροστάσιο του Μεξικού, και επειδή οι επόμενες άλλες αρχές, δεν επιμελήθηκαν για την μη εξάπλωση στην έξω από το Μεξικό άλλη Γή, του ιού,  οι αρχές των ΗΠΑ, θέσπισαν νομοθέτημα, που απαγορεύει να δικαστούν αγωγές εναντίον της αλυσίδας επιχειρήσεων και προσώπων, του Drug and Foods, κατ΄ αναλογίαν και του ΕΜΕΑ Λονδίνου, από τα θύματα του εμβολίου που θα πουλήσουν, που θα αγοράσουν και θα εγκρίνουν.

Φαίνεται καθαρά πως, Αυτοί που επειδή κοιμούνται η συνεργάζονται, με τις ανωτέρω τριπλές, για την παραγωγή οικονομικού αποτελέσματος, εμπορικών κερδών δηλαδή πάνω στον φόβο, σχεδιάζουν καλά από την αρχή την διακίνηση αλλά και την διασφάλισή τους μέχρι το τέλος. Είναι άλλωστε πλήθος οι καταχωρήσεις για τους θανάτους από το εμβόλιο της απλής γρίπης, ου ονομάστηκαν ιός Ισπανικής Γρίπης.

Ο πολίτης τι να πιστέψει και τι να αποφύγει, από τέτοιες τριπλές, η  αλλιώς ντρίπλες.

Αγόραζε, Αγόραζε, πλήρωνε φόρους για να αγοράζονται φάρμακα και εμβόλια, και αν πεθάνεις, ε δεν είναι και τίποτα σοβαρό, κάποτε θα πέθαινες έτσι κι' αλλιώς.

Θέλουμε δημοσιότητα στατιστικών δαπανών υγείας και στατιστική δαπανών και δράσεων προληπτικών οργάνων.