Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Μποϋκοτάζ FAGE 10ετές οικονομικό πρόγραμμα

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Μποϋκοτάζ FAGE 10ετές οικονομικό πρόγραμμα

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009

Δ.Τ. 115 11.02.2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΥΠΕΧΩΔΕ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΛΕΥΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ κλπ., κόσμος αστάθειας και των κουλουμουντριών.

Το ΙΝΚΑ Κρήτης, ζητά από τους ΠΕΝΤΕ αρμόδιους Υπουργούς και τους 4 πολιτικούς οργανισμούς (κ.α. κόμματα) να έχουν διαχρονικά σταθερό λόγο με ορίζοντα τουλάχιστο 10 ετίας, για να βγούμε επί τέλους από τη βαρέλα του τσίρκου.

Είδαμε το τελευταίο 12μηνο, πάνω από 30 πράξεις, υπουργικές αποφάσεις και πρόστιμα, των κυβερνητικών οργάνων, απέναντι στην αγριότητα της αγοράς, των τραπεζών, των ναυτιλιακών, των S.M., των εταιριών καυσίμων και των βενζινάδικων, των καρτέλ και της συνένωσης, που δεν θα τα απαριθμήσουμε λεπτομερώς τώρα.

Θεωρούμε ότι αυτά είναι το πρακτικό αποτέλεσμα μετά από 5 χρόνια ελέγχων, των κυβερνητικών οργάνων και με συνεχές σφυροκόπημα ταυτόχρονα από τις Ενώσεις Καταναλωτών αλλά και ολόκληρο το Κοινοβούλιο, στην σωστή κατεύθυνση.

Από την αγορά, μας μένει ανεξίτηλη η φράση: ΄΄Τι κόπτεσθε κε Αννουσάκη για τους καταναλωτές, τώρα που δεν ξέρουν να τα υπολογίζουν τα λεπτά, τους παίρνουμε ότι θέλουμε΄΄.

 

Τώρα που μας τα πήραν όλα, κανάλια δημοσιογράφοι και πάνελ, οδύρονται και κατακεραυνώνουν: η αγορά πάτωσε, οι απολύσεις είναι τραίνο με ένα βαγόνι προστιθέμενο κάθε μέρα και τρομοκρατία προς όλους, να ανοίξουν οι τράπεζες χρήμα χαμηλού κόστους, για να ξεπατώσει η αγορά και...... να σταματήσουν οι απολύσεις.

Μα 29 δις ενίσχυση, επειδή τα απίστευτα κέρδη κάθε χρονιάς αντί αποθεματικού τα μοιραζόντουσαν, αλλά και πούλαγαν πανάκριβα δανεικά από κεφάλαια που δεν είχαν, 12.000 κατασχέσεις αυτοκινήτων Ιαν. 09, χιλιάδες απολύσεις υπαλλήλων και μια κοινωνική οικονομική ογκώδης τρομοκρατία και αιτήσεις για εκλογές, είναι ένα μίγμα απίστευτης τρέλας, μέσα από το οποίο οι Ενώσεις Καταναλωτών πρέπει να ενεργοποιηθούν στο μποϋκοτάζ επώνυμων - καρτέλ - ακρίβειας, για την προστασία του εισοδήματός τους αλλά και της εργασίας τους.

Η ΦΑΓΕ, μας λέει φάγε τα γιαούρτια και γαλακτοκομικά μου, τόσα χρόνια επιτυχημένη εταιρεία, και τώρα λέει αύξησα εντός του πληθωρισμού τις τιμές για να καλύψω προηγούμενες ζημίες, αλλά το ΥπΑν λέει ότι δεν δικαιολογούνται από τον κοστολογικό έλεγχο.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν: τα πριν από τις ζημιές κέρδη, έγιναν η δεν έγιναν αποθεματικά για την πιθανή ζημιά που ενέσκηψε ??.

Και τονίζουμε πως δεν μπορούμε καταναλωτές - πολίτες και πολιτικοί να παραπονούμαστε και να ζητούμε οικονομικό προγραμματισμό τουλάχιστον 10ετίας από την όποια κυβέρνηση από τους 300, και μια επιχείρηση αυτού του μεγέθους που κινείται και προγραμματίζεται εντελώς ελεύθερα και ανεξάρτητα, να απαιτεί να πληρώνουμε εμείς τις ζημιές της και να προκαλεί η ίδια το μποϋκοτάζ στον εαυτό της.

Το κυρίαρχο τότε παρελθόν έλεγε: Η αγορά είναι ελεύθερη - δεν μπορούμε να κάμουμε τίποτα. Σήμερα όμως οι κοστολογικοί έλεγχοι είναι πραγματικότητα και μπράβο. Κάθε δεσπόζουσα επιχείρηση, αλλά και όποια ακολουθήσει, πρέπει κάθε μία να σκεφτεί για να αποφύγει το μποϋκοτάζ στον εαυτό της, όταν αποκαλύπτεται μια ανάλογη συμπεριφορά της.

ΤΟΝΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΦΑΓΕ -  ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ