Αρχική arrow Υπηρεσίες προς Καταναλωτές

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Συμμόρφωση Τραπεζών με Αμετάκλητες Δικαστικές Αποφάσεις - Μπράβο και επί τέλους-

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2008
_ Αθήνα, 24 Ιουνίου 2008 «Απόφαση Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χρήστου Φώλια για Συμμόρφωση Τραπεζών με Αμετάκλητες Δικαστικές Αποφάσεις»
Διαβάστε περισσότερα...

προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2008
  Η εκδήλωση στα Χανιά με την φροντίδα του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης, θα γίνει στην Αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, έναντι Αγοράς με θέμα: «Ενημέρωση Καταναλωτών και Επαγγελματιών για τα προϊόντα αλιείας και υδατοκαλλιέργειας»
Διαβάστε περισσότερα...

Οι εκπτώσεις προμηθευτών, στο τιμολόγιο απ ευθείας. Αγορανομική διάταξη 7/2008 Γ. Βλάχος

Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2008
__ Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Συνεταιριστικά Εργοστάσια παραγωγών, εισαγωγείς- χονδρέμποροι και χονδρέμποροι, που εκδίδουν και τηρούν τιμοκαταλόγους, με τα προϊόντα και τα εμπορεύματά τους που πωλούν, στις περιπτώσεις που θέλουν να χορηγήσουν στους πελάτες – αγοραστές των προϊόντων – εμπορευμάτων τους, εκπτώσεις (ποσοστιαίες ή χρηματικές), επί των τιμών πώλησης των τιμοκαταλόγων τους, υποχρεούνται όπως τις εκπτώσεις αυτές τις αναγράφουν μόνο στα σχετικά εκδιδόμενα κατά την συναλλαγή τιμολόγια πώλησης και όχι με την έκδοση μεταγενέστερα της συναλλαγής πιστωτικών σημειωμάτων.

 
Διαβάστε περισσότερα...

Ταμειακές Μηχανές με ετικέτες είδος προέλευση τιμή και βάρος, στα κρεοπωλεία

Σάββατο, 05 Απριλίου 2008
____ Με την ΚΥΑ 26.3.08 τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Ανάπτυξης αποφάσισαν να υπάρχουν από 10.4.08 ταμειακές μηχανές στα κρεοπωλεία που στην ετικέτας τους στο πακέτο του καταναλωτή θα αναγράφουν προέλευση είδος τιμή και βάρος του κρέατος. Πάλι όμως παραλήφθηκε η υποχρεωτική ύπαρξη της ε...
Διαβάστε περισσότερα...

Η Fair Trade Ελλάς

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008
fair_trade_ Πρόσκληση σε party από τη Fair Trade Hellas
Η Fair Trade Hellas με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό γιορτάζει στις 16 Μαρτίου 2008 τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του καταστήματος της στην Αθήνα.
Σας περιμένουν εσάς και τους φίλους σας την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44 - στάση μετρό Κεραμεικός) στις 4μ.μ. να γνωρίσετε περισσότερα για τους συνεταιρισμούς της Χιλής και της Βολιβίας μέσα από φωτογραφίες και βιντεοπροβολή αλλά και να γιορτάσετε με γεύσεις και μουσική από τον αναπτυσσόμενο κόσμο.

 
Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 1 - 9 από 11