ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

conn-x και λιόσποροι

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

conn-x_ote_logo121x1195_30.08.09

Δ.Τ. 214 Δευτέρα 31.08.2009

ΟΤΕΝΕΤ CONN-X μέχρι 24.400 Mbps και λιόσπορους να περνά η ώρα, για όσους συνδέονται για να χαζεύουν στο ιντερνέτ.

Δεν φθάνουν οι άλλοι πάροχοι που περάσαμε για να επιστρέψουμε στην δήθεν Ιθάκη του ΟΤΕ. Όλα χάλια.

 

 

Παίρνουμε ΟΤΕΝΕΤ το 1242: - Μπείτε στο ftp.otenet.gr και κλείστε όλα τα άλλα.

- Μα εγώ κατεβάζω τώρα με το Vuse και έχω το DU Meter που δείχνει συνεχώς την ταχύτητα και δεν ξεπερνάει τα 800 kbps που είναι κοντά στο 1 Mbps, δηλαδή το 1/24ο από τα 24 Mbps που μου υποσχεθήκατε με την σύμβασή μας.

- Να κάμετε αυτό που σας λέω, κλείστε τα όλα και μπείτε στο ftp.otenet.gr.

-Αυτά τα έχουμε κάμει πολλές φορές, και γι αυτό:

Να φροντίσετε να έχετε μέσα στο 168.192.1.1 στο δικό σας προφίλ της σύνδεσής μας, που μπορούμε να μπούμε και να δούμε μόνοι μας, θυρίδα παρούσας ταχύτητας και θυρίδα μ.ο. ταχύτητας μηνός, ώστε να μπορείτε να ελεγθείτε και εμείς να ξέρουμε και με μια εκτύπωση που θα κάμουμε από εκεί, να μπορούμε να πάρουμε πίσω την διαφορά από την σύμβασή μας.

- Τώρα θα κάμετε αυτό που σας λέω. -Όχι παιδί μου τα έχουμε κάμει αυτά πολλές φορές, εσείς κάθεστε εκεί πληρώνεστε και περνάτε τον καιρό σας, με το μπείτε εκεί και κλείστε τα όλα και κατεβάστε αυτό και τα ίδια και τα ίδια.

Η απάντηση ήρθε μονομιάς και ζεστή ευγενική και απολύτως συμβατική: Εσείς περνάτε τον καιρό σας χαζεύοντας στο ιντερνέτ όχι εμείς.

Ε, εκεί άκουσε τα μπινελίκια του ο υπάλληλος, επειδή μου δήλωσε ότι ξέρει ότι χαζεύω με την σύνδεση Conn-x.

Ρωτάμε τον κο τεχνικό αν ηχογραφείται η συνομιλία, μας λέει ναι και ζητούμε ένα αντίγραφο. - Να μπείτε στην νομική σελίδα του ΟΤΕ και να το ζητήσετε, - Θέλω να το ζητήσω προφορικά να μου σταλεί γραπτά, υπάρχει υποχρέωση από τον Ν. περί προστασίας του καταναλωτή να μπορεί να επικοινωνήσει αυτοπρόσωπα η τηλεφωνικά. -Αυτά να τα πείτε σε αυτούς.

Σε ποια οδό και αριθμό είναι το γραφείο σας κύριε ;;. - Δεν ξέρω, με φέρνουν και με παίρνουν με κλειστά τα μάτια.................

Ζητούμε λοιπόν από την ΕΕΤΤ, να υποχρεώσει τους παρόχους να απεικονίζουν στην σελίδα της σύνδεσής μας την τρέχουσα ταχύτητα και τον μ.ο. μηνός για να προκύπτει η οικονομική διαφορά που μπορούμε να ζητήσουμε πίσω.

Να υποχρεωθούν οι πάροχοι, να έχουν μέσα στο 168.192.1.1 στο δικό τους προφίλ της σύνδεσής μας, που μπορούμε να μπούμε και να δούμε μόνοι μας, θυρίδα παρούσας ταχύτητας και θυρίδα μ.ο. ταχύτητας μηνός, ώστε να μπορούν να ελεγθούν και οι καταναλωτές να ξέρουμε και με μια εκτύπωση που θα κάμουμε από εκεί, να μπορούμε να  πάρουμε πίσω την διαφορά από την ταχύτητα της σύμβασή μας.