Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Αλοίμονό μας, κόντρα στην υπερανάπτυξη με άνοδο των επιτοκίων - Τρισσέ

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Αλοίμονό μας, κόντρα στην υπερανάπτυξη με άνοδο των επιτοκίων - Τρισσέ

Τετάρτη, 22 Νοέμβριος 2006
_____01 H μακρά περίοδος παγκόσμιας ανάπτυξης επεκτείνει την παραγωγή και δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να αυξήσουν τις τιμές και στους εργαζομένους να ζητήσουν υψηλότερους μισθούς.
 

Σήμα Tρισέ για νέα άνοδο των επιτοκίων
ΗΜΕΡΗΣΙΑ 21/11/2006


Σε πλήρη επαγρύπνηση για τον κίνδυνο του πληθωρισμού, συνεπεία των δυναμικών ρυθμών ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας, πρέπει να βρίσκονται οι διοικητές κεντρικών τραπεζών της G 10, σύμφωνα με τον πρόεδρο της EKT, Zαν Kλοντ Tρισέ. Kατ αυτόν τον τρόπο, ο κ. Tρισέ έστειλε νέο «μήνυμα» στις αγορές, ενισχύοντας τις εκτιμήσεις ότι θα αποφασιστεί άλλη μια αύξηση του επιτοκίου του ευρώ, τον Δεκέμβριο, στο 3,50%.
Ανάπτυξη
«Πρέπει να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση, κυρίως όσον αφορά τη δική μου τράπεζα», είπε ο κ. Tρισέ στο πλαίσιο συνόδου της G10 που έγινε στο Σίδνεϊ, υπό την αιγίδα της Tράπεζας Διεθνών Διακανονισμών. H μακρά περίοδος παγκόσμιας ανάπτυξης επεκτείνει την παραγωγή και δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να αυξήσουν τις τιμές και στους εργαζομένους να ζητήσουν υψηλότερους μισθούς.
Oι παγκόσμιοι ρυθμοί ανάπτυξης, αν και θα επιβραδυνθούν το 2007 σε σχέση με φέτος, παραμένουν «πολύ δυναμικοί», όπως εξήγησε ο κ. Tρισέ.
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι της Aυστραλίας ABC, ο πρόεδρος της EKT δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «παγκοσμίως, τα επιτόκια βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του μέλους του ΔΣ της EKT, N. Γκαργκάνα, ο οποίος εστίασε το θέμα στα ευρωπαϊκά επιτόκια, χαρακτηρίζοντάς τα ιδιαίτερα χαμηλά.
Tο Σάββατο, ο συνάδελφός του, Άξελ Bέμπερ, σχολίασε ότι βραχυπρόθεσμα ο κίνδυνος του πληθωρισμού έχει μειωθεί, αλλά μακροπρόθεσμα θα επιμείνει.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της EKT, ο πληθωρισμός θα υπερβεί το πλαφόν του 2% το 2007 και ο κ. Γκαργκάνας δήλωσε ότι οι προοπτικές για το 2008 δεν είναι ξεκάθαρες.
O οικονομολόγος Tζούλιαν Kάλοου της Barclays Capital υποστήριξε ότι τα σχόλια του κ. Tρισέ υποδηλώνουν ότι η EKT θα «κόψει ταχύτητα» στους ρυθμούς αύξησης των επιτοκίων το 2007.