Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Τράπεζες 17-19% Θηλειά στο Λαιμό των Ελλήνων

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Τράπεζες 17-19% Θηλειά στο Λαιμό των Ελλήνων

Σάββατο, 03 Μάρτιος 2007
_17-19___ Ναι ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ = ΑΝΑΠΤΥΞΗ_ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΟΜΩΣ Τι και πόσο?? ΝΑ πιστέψουμε δηλαδή πως οι τραπεζίτες, αποφάσισαν να δώσουν αυτοκίνητο με δάνειο σε κάποιον που δεν μπορεί να το πληρώσει, να μεταφέρουν μετά το απλήρωτο δάνειο στους καλόπιστους συνεπείς, να κατάσχουν το αυτοκίνητο και να εισπράξου...
 

ΔΤ 77/01.03.2007 ΟΧΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ = ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Δανεικά φθηνά για το Δημόσιο και πανάκριβα - ληστεία για τους πολίτες. κατεβαίνει PDF.
Η δημοσιογραφική άποψη πως πρέπει να δημοσιεύονται όλες οι απόψεις και να φιλτράρονται μόνο από τους αποδέκτες δηλαδή το κοινό, είναι η καλύτερη, εκτός από τις δημοσιεύσεις δήθεν απόψεων, με σκοπό την διαφήμιση και την ένθεση σαν δεδομένο μιας δήθεν απόψεως χωρίς επώνυμο πατέρα.
Η πρόταση ως δήθεν φυσιολογικό, για να το δεχθούν οι καταναλωτές, της δήθεν νόμιμης άποψης των τραπεζών, πως διατηρούν ψηλά τα επιτόκια (17 - 19%) για να καλύπτουν τις απώλειές τους από τους κακοπληρωτές, η καταχώρηση δηλαδή ενός παράνομου συλλογισμού, σε μια κατ εξοχήν έγκυρη εφημερίδα από τον δημοσιογράφο της, χωρίς πατέρα, χωρίς το όνομα του τραπεζίτη δηλαδή που δήθεν του το είπε, αποτελεί κακή διαφήμιση των υψηλών επιτοκίων που ξεφλουδίζουν εδώ και 30 χρόνια Καταναλωτές και Επιχειρηματίες. κατεβαίνει σε pdf.
Ναι, οι τράπεζες μπορούν να έχουν δικούς τους δημοσιογράφους σε κάθε εφημερίδα και σε κάθε τηλεόραση και να τους πληρώνουν και πολύ καλά, αυτό είναι γνωστό.κατεβαίνει σε PDF.
Σύμφωνα με το εγγεγραμμένο δίκαιο που ισχύει, εκτός από όλο τον κόσμο, και στην Ελλάδα και την νομολογία του Α.Π. με τα άρθρα του Α.Κ. ...298-300.....ουδείς δύναται διά το ίδιον πταίσμα να ζητήσει αποζημίωση από άλλον.
Δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα και καμία λογική αλλά και καμία συντροφικότητα, των ξεφλουδισμένων με τις καημένες τις τράπεζες, που να πρέπει να υποστηρίξει και να προτείνει να δεχθούμε η δημοσιογραφία, τα δάνεια δηλαδή που σκορπίζουν γνωρίζοντας το αγύριστό τους να τα φορτώνουν στους συνεπείς καταναλωτές.κατεβαίνει σε PDF.
Πριν την χορήγηση, ξέρει ανεξαιρέτως πάντα η τράπεζα αν θα μπορέσει να το πληρώσει ο πιστούχος.
Ασφαλίζει δάνειο και αυτοκίνητο και φωτογραφίζει το σπίτι, για να τα έχει έτοιμα στον πλειστηριασμό που ξέρει πως θα ακολουθήσει. Ίδε ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΏΝ.
Τα δώρα τους λοιπόν να τα κάνουν από το δικό τους πορτοφόλι και όχι από την τσέπη των συνεπών καταναλωτών. Συνεπής καταναλωτής δεν σημαίνει πλούσιος με περίσσευμα, σημαίνει ακριβώς προσεκτικός και αλληλέγγυος προς μια μη μονομερώς, δήθεν άλλωστε, ανταποκριτική αλλά στην πράξη δήλα μονομερή κοινωνία τραπεζιτών και τραπεζικών υπερκερδών.
Δήθεν είδος σοσιαλισμού, Αναδιανομή δηλαδή μεταξύ εχόντων και μη εχόντων και μάλιστα αυτεπάγγελτη μέσω τραπεζών ?. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.
ΝΑ πιστέψουμε δηλαδή πως οι τραπεζίτες, αποφάσισαν να δώσουν αυτοκίνητο με δάνειο σε κάποιον που δεν μπορεί να το πληρώσει, να μεταφέρουν μετά το απλήρωτο δάνειο στους καλόπιστους συνεπείς, να κατάσχουν το αυτοκίνητο και να εισπράξουν την εγγύηση από την ειδική ασφάλεια να ξαναπουλήσουν με τις αλυσίδες τους το αυτοκίνητο της δανεικής ορισμένου χρόνου ευτυχίας σε άλλον δανειολήπτη και οι καημένες να βγάζουν 4 δις Ευρώ κέρδη από τις δήθεν επισφαλείς χορηγήσεις κατεβαίνει σε PDF.
Σε ποιόν τα λένε αυτά τραπεζίτες και δημοσιογράφοι και ποιος τα πιστεύει αυτά σε δόσεις, πότε τα μισά και πότε τα άλλα μισά.κατεβαίνει σε PDF.
Ευχαριστούμε τον Υπουργό κο Σουφλιά που συμμερίζεται την άποψή μας πως και οι άντρες,... δεν πρέπει να το κρύβουν.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.