Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Μακρυά από τράπεζες φωνάζει ποιό δυνατά ο κ. Τρισέ από την ΕΚΤ

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Μακρυά από τράπεζες φωνάζει ποιό δυνατά ο κ. Τρισέ από την ΕΚΤ

Παρασκευή, 11 Μάιος 2007

 

_______.____
 

Η νομισματική πολιτική παραμένει, σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση της ΕΚΤ, επεκτατική. Στους δε κινδύνους αύξησης των πληθωριστικών πιέσεων προστέθηκε, στην ανατίμηση του πετρελαίου, τις αυξήσεις των μισθών, των διοικητικά καθοριζόμενων τιμών και των φόρων και αυτός της «υπερβολικής αξιοποίησ...
 

Σήμα Τρισέ για αύξηση των επιτοκίων στο 4%
Η φράση περί έντονης επιφυλακής ακούστηκε και χθες από τα χείλη του Ζαν Κλοντ Τρισέ, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ότι το επιτόκιο του ευρώ θα αυξηθεί από το 3,75% στο 4% κατά την επόμενη συνεδρίαση της ΕΚΤ τον Ιούνιο
11/5/2007
Του Χάρη Σαββίδη από την εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Η φράση περί «έντονης επιφυλακής» (strong vigilance) ακούστηκε και χθες από τα χείλη του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών ότι το επιτόκιο του ευρώ θα αυξηθεί (από το 3,75% στο 4%) κατά την επόμενη συνεδρίαση της διοίκησης, τον Ιούνιο. Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις προηγούμενες αυξήσεις επιτοκίων είχε προηγηθεί, ένα μήνα πριν από τη λήψη της απόφασης, η αναφορά της συγκεκριμένης φράσης από τον πρόεδρο της ΕΚΤ. Αυτό που απασχολεί τώρα τις αγορές είναι το κατά πόσο η κεντρική τράπεζα της ευρωζώνης θα σταματήσει τις αυξήσεις επιτοκίων τον Ιούνιο ή αν θα ακολουθήσουν και άλλες. Ως πιθανότερο σενάριο θεωρείται να υπάρξει μία ακόμα αύξηση επιτοκίων, μάλλον στις αρχές του φθινοπώρου.
Κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε τη συνεδρίαση της διοίκησης, δεν υπήρξαν, πάντως ουσιαστικές διαφοροποιήσεις στη φρασεολογία της ΕΚΤ που να καθιστούν τους αναλυτές «σοφότερους». Για μία ακόμα φορά, ο κ. Τρισέ υποστήριξε ότι το ζητούμενο είναι η διατήρηση των μεσοπρόθεσμων πληθωριστικών προσδοκιών των οικονομικών εταίρων «σε επίπεδα συμβατά με τη σταθερότητα των τιμών».
Η νομισματική πολιτική παραμένει, σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση της ΕΚΤ, επεκτατική. Στους δε κινδύνους αύξησης των πληθωριστικών πιέσεων προστέθηκε, στην ανατίμηση του πετρελαίου, τις αυξήσεις των μισθών, των διοικητικά καθοριζόμενων τιμών και των φόρων και αυτός της «υπερβολικής αξιοποίησης του παραγωγικού δυναμικού». Η διοίκηση της ΕΚΤ φοβάται, δηλαδή, ότι η παραγωγή ενδεχομένως να δυσκολευτεί να ακολουθήσει, το προσεχές διάστημα, τον ρυθμό αύξησης της ζήτησης, οδηγώντας σε υψηλότερα επίπεδα τις τιμές.
Ίσως γι αυτό ο κ. Τρισέ επέλεξε να εμφανιστεί ιδιαιτέρως «σκληρός» απέναντι στις μισθολογικές διεκδικήσεις των εργαζομένων, τονίζοντας ότι στη Φρανκφούρτη παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Η διοίκηση της ΕΚΤ μάλλον θα ήθελε οι διαπραγματεύσεις αυτές να γίνονται περισσότερο αποκεντρωμένα, προκειμένου να αντικατοπτρίζουν τους διαφορετικούς ρυθμούς αύξησης της παραγωγικότητας στους κλάδους των οικονομιών της ευρωζώνης. Πρόκειται για μία από τις διαρθρωτικές αλλαγές που ο κ. Τρισέ έχει κατ επανάληψη χαρακτηρίσει ευπρόσδεκτες. Το ίδιο σχόλιο επιφύλασσε ο επικεφαλής της ΕΚΤ και για την πρόσφατη δέσμευση των κυβερνήσεων της ευρωζώνης περί ισοσκελισμένων προϋπολογισμών μέχρι το τέλος της δεκαετίας.
Δέσμευση
Ο κ. Τρισέ επανέλαβε τις αισιόδοξες προβλέψεις του για τους ρυθμούς ανάπτυξης των οικονομιών της ευρωζώνης, οι οποίοι ενισχύονται τόσο από το θετικό διεθνές περιβάλλον όσο και από την ισχυρή εσωτερική ζήτηση. Σχετικά με τη συνεχιζόμενη ανατίμηση του ευρώ, ο πρόεδρος της ΕΚΤ έκανε ειδική αναφορά στη δέσμευση της αμερικανικής κυβέρνησης υπέρ της πολιτικής του ισχυρού δολαρίου. Μια δέσμευση την οποία είχε επαναλάβει, λίγη ώρα νωρίτερα, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Χένρι Πόλσον. Οι δηλώσεις αυτές, σε συνδυασμό με την ερμηνεία της χθεσινής ανακοίνωσης της Fed (οι αναλυτές θεωρούν πλέον απίθανη μια μείωση των αμερικανικών επιτοκίων πριν από το φθινόπωρο), επέτρεψαν στο δολάριο να ανακάμψει στο υψηλότερο επίπεδο του τελευταίου μήνα έναντι του ευρώ (1,35 δολ.).
Στο 5,5% το επιτόκιο της στερλίνας
Η διοίκηση της Τράπεζας της Αγγλίας δικαίωσε, κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της, τις προβλέψεις των αναλυτών και αύξησε το βασικό επιτόκιο της λίρας, στο 5,5% από 5,25%. Πρόκειται για το υψηλότερο επίπεδο της τελευταίας 6ετίας και οι αναλυτές δεν αποκλείουν νέες αυξήσεις (ακόμη και τον επόμενο μήνα), με τα επιτόκια να προσεγγίζουν ή και να υπερβαίνουν το 6%. Μόλις προ τεσσάρων ετών το επιτόκιο της στερλίνας βρισκόταν στο χαμηλότερο επίπεδο των πέντε τελευταίων δεκαετιών (3,5%). Η σημαντική, όμως, αύξηση των τιμών στην αγορά ακινήτων ανάγκασε την κεντρική τράπεζα να προχωρήσει σε διαδοχικές αυξήσεις, εκπλήσσοντας σε κάποιες περιπτώσεις (στις 2 από τις 4 τελευταίες αυξήσεις) τους αναλυτές. Γεγονός που έχει δημιουργήσει δυσφορία στην αγορά σχετικά με την επικοινωνιακή πολιτική της τράπεζας.
Η νέα υποχώρηση, πάντως, του ρυθμού αύξησης των τιμών στα ακίνητα, τον Απρίλιο, ενισχύει την αισιοδοξία ότι ο κύκλος των αυξήσεων επιτοκίων ίσως πλησιάζει στο τέλος του. Στην Ιαπωνία, αντίθετα, οι αυξήσεις επιτοκίων θα έχουν και συνέχεια, όπως δήλωσε, χθες, ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας, Τοσιχίκο Φουκούι. «Είμαστε στο μέσο της διαδικασίας», υποστήριξε, προσθέτοντας ότι οι επόμενες κινήσεις θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις των βασικών οικονομικών μεγεθών. Εκανε δε ειδική αναφορά στα carry trade, προειδοποιώντας τους επενδυτές ότι δεν πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι τα επιτόκια θα παραμείνουν χαμηλά και στο μέλλον