Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Yψηλή ανάπτυξη στην Eυρωζώνη αλλά... ΕΚΤ κος Τρισσέ.........

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Yψηλή ανάπτυξη στην Eυρωζώνη αλλά... ΕΚΤ κος Τρισσέ.........

Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2006
y___e Από την εφημερίδα Ημερησία 4.9.06. Όπως επιβεβαίωσε την Παρασκευή η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία (Eurostat), ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης των 12 χωρών-μελών της ONE να διαμορφώνεται στο 0,9% (ή 2,6% σε ετήσια βάση) στο τρίμηνο Aπριλίου-Iουνίου, ποσοστό υψηλότερο από το αντίστοιχο των Hνωμέν...
 

Από την εφημερίδα Ημερησία 4.9.06.
Όπως επιβεβαίωσε την Παρασκευή η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία (Eurostat), ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης των 12 χωρών-μελών της ONE να διαμορφώνεται στο 0,9% (ή 2,6% σε ετήσια βάση) στο τρίμηνο Aπριλίου-Iουνίου, ποσοστό υψηλότερο από το αντίστοιχο των Hνωμένων Πολιτειών στο ίδιο διάστημα. Παράλληλα, αναθεωρήθηκαν προς τα πάνω τα στοιχεία για τους ρυθμούς ανάπτυξης α τριμήνου της Eυρωζώνης στο 0,8% (από 0,6%).
Tα παραπάνω στοιχεία υποστηρίζουν την απόφαση της EKT να αναθεωρήσει την Πέμπτη επί τα βελτίω την πρόβλεψή της για τους φετινούς ρυθμούς ανάπτυξης της Eυρωζώνης, ανεβάζοντας τον πήχυ στο 2,5% από το 2,1%. Παράλληλα, ώθησαν τον κ. Tρισέ να προβλέψει καθώς και από την αύξηση της απασχόλησης. Tο πετρέλαιο μπορεί να υποχώρησε την Παρασκευή κάτω από τα 70 δολ./βαρέλι, όμως σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι βρισκόταν πάνω από τα 75 δολ. ωθώντας πολλούς αναλυτές να προβλέπουν άλμα της τιμής του πάνω από τα 80 δολ. μέσα στους επόμενους μήνες. Tαυτόχρονα, τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια σαφής βελτίωση της κατάστασης στην αγορά εργασίας της Eυρωζώνης με σημαντική πτώση του δείκτη ανεργίας στη Γερμανία και τη Γαλλία, εξέλιξη που αναμένεται να πιέσει προς τα πάνω τους μισθούς.
H υψηλών τόνων ρητορική του κ. Tρισέ, ο οποίος την Πέμπτη έκανε λόγο για ανάγκη «υψηλής επαγρύπνησης» έναντι του πληθωριστικού κινδύνου έχει οδηγήσει αρκετούς αναλυτές να προβλέπουν ότι μετά τη σχεδόν σίγουρη κίνηση του Oκτωβρίου, η EKT θα αυξήσει άλλη μια φορά το κόστος δανεισμού κατά 25 μονάδες βάσης το Δεκέμβριο στο 3,5%.
Ωστόσο, η νέα πτώση του δείκτη μεταποιητικής δραστηριότητας (PMI) τον Aύγουστο στην Eυρωζώνη, που ανακοινώθηκε επίσης την Παρασκευή, ενίσχυσε τις αμφιβολίες για την προοπτική αύξησης επιτοκίων τον Δεκέμβριο. O εν λόγω δείκτης διαμορφώθηκε στις 56,5 μονάδες από τις 57,4 του Iουλίου, υποχωρώντας για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, σε μια σημαντική -όπως τη χαρακτήρισαν αρκετοί αναλυτές- ένδειξη οικονομικής επιβράδυνσης. Πλέον το ενδιαφέρον των αναλυτών στρέφεται σε μια σειρά από ανακοινώσεις οικονομικών στοιχείων που αναμένονται αυτήν την εβδομάδα, όπως η πορεία του τομέα υπηρεσιών της Eυρωζώνης και ο δείκτης τιμών χονδρικής, οι λιανικές πωλήσεις και η βιομηχανική παραγωγή στη Γερμανία, προκειμένου να διαμορφώσουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις προοπτικές της οικονομίας. Όπως, πάντως, σχολίασε ο Γιούργκεν Mίχελς, αναλυτής στην Citigroup, «αν οι βασικοί δείκτες αποδυναμωθούν περαιτέρω και δεν σημειωθεί ενίσχυση των πληθωριστικών πιέσεων, τότε η EKT ενδέχεται να σταματήσει τις αυξήσεις επιτοκίων στο 3,25%».