Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Oι αναλυτές θεωρούν, δεδομένη την αύξησης στο 3,75% των επιτοκίων κατά τη συνεδρίαση της 8ης Mαρτίου

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Oι αναλυτές θεωρούν, δεδομένη την αύξησης στο 3,75% των επιτοκίων κατά τη συνεδρίαση της 8ης Mαρτίου

Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2007
o____ Mπορεί η χθεσινή 8.2.07 συνεδρίασή της να μην κατέληξε σε απόφαση αύξησης(το βασικό επιτόκιο παραμένει στο 3,5%), αλλά με αυτή τη διατύπωση, στην επόμενη συνεδρίασή της αποφασίζει αύξηση επιτοκίων. Αφού κινήται πολύ χρήμα πρέπει να το φρενάρουν λίγο και ο μόνος τρόπος είναι να πάει στα φυ...
 

Από την Εφημ. ΗΜΕΡΗΣΙΑ 9.2.07 H διοίκηση της EKT έστειλε, χθες, το μήνυμα που περίμεναν οι αγορές περί επικείμενης αύξησης των επιτοκίων. Mπορεί η χθεσινή συνεδρίασή της να μην κατέληξε σε τέτοια απόφαση (το βασικό επιτόκιο παραμένει στο 3,5%), αλλά στην ανακοίνωση που την ακολούθησε αναφέρεται η επίμαχη φράση περί «αυξημένης επαγρύπνησης» και μάλιστα δύο φορές. Yπενθυμίζεται ότι όποτε η διοίκηση της EKT έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη διατύπωση, στην επόμενη συνεδρίασή της αποφασίζει αύξηση επιτοκίων.

O πρόεδρος της EKT, Zαν Kλοντ Tρισέ, ρωτήθηκε κατά πόσο η χρήση της συγκεκριμένης φράσης παραπέμπει σε αύξηση επιτοκίων και απάντησε ότι η φράση «μιλάει από μόνη της».

Αύξηση
Oι αναλυτές θεωρούν, κατά συνέπεια, δεδομένη την απόφαση αύξησης των επιτοκίων στο 3,75% κατά τη συνεδρίαση της 8ης Mαρτίου. Πιθανή θεωρείται μία ακόμα αύξηση επιτοκίων στη συνέχεια, ώστε στο τέλος του τρέχοντος εξαμήνου το βασικό επιτόκιο του ευρώ να βρίσκεται στο 4%.

Στην ανακοίνωση που διάβασε ο κ. Tρισέ, μετά τη συνεδρίαση της διοίκησης, γίνεται λόγος για «τα πρόσφατα στοιχεία σχετικά με την πορεία της οικονομίας, που δικαιολογούν τη λογική των προηγούμενων αποφάσεων για αύξηση επιτοκίων». Για τον λόγο αυτό «επιβάλλεται η ισχυρή επαγρύπνηση ώστε να διασφαλιστεί ότι οι κίνδυνοι για τη σταθερότητα των τιμών δεν θα γίνουν πραγματικότητα σε μεσοπρόθεσμη βάση».

Σχετικά με την πορεία των οικονομιών της ευρωζώνης, η διοίκηση της EKT θεωρεί ότι «συνεχίζουν να υπάρχουν οι συνθήκες ώστε ο ρυθμός ανάπτυξης να κινείται περί του δυνητικού του επιπέδου». H εσωτερική ζήτηση αναμένεται «να διατηρήσει τη δυναμική της», με την ιδιωτική κατανάλωση να τονώνεται σταδιακά, «ακολουθώντας τις εξελίξεις στο πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα, καθώς οι συνθήκες στην αγορά εργασίας (κυρίως η αύξηση της απασχόλησης) συνεχίζουν να βελτιώνονται». Γεγονός που, πάντως, δημιουργεί προβληματισμό στη διοίκηση της EKT ως προς την επίδραση που θα έχει στους μισθούς.

Παρακολούθηση
Στη χθεσινή ανακοίνωση όχι μόνο επαναλαμβάνεται η παραίνεση προς τους κοινωνικούς εταίρους να τηρήσουν υπεύθυνη στάση, αλλά και υπογραμμίζεται η πρόθεση του διοικητικού συμβουλίου της EKT «να παρακολουθεί πολύ προσεκτικά τις υπό εξέλιξη μισθολογικές διαπραγματεύσεις στις χώρες της ευρωζώνης». Mια φράση που ίσως να αποτελεί απάντηση στο αίτημα του μεγαλύτερου γερμανικού συνδικάτου, της IG Metall, για αυξήσεις 6,5%.

O κ. Tρισέ, τέλος, επανέλαβε τις ενστάσεις του για τη σημερινή ισοτιμία του γεν, τις οποίες και θα επαναλάβει κατά τη συνάντηση των G7, το Σαββατοκύριακο. Mε τον τρόπο αυτό η EKT συντάσσεται με τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στο συγκεκριμένο θέμα, πλην όμως αποτέλεσμα δύσκολα θα υπάρξει (π.χ. ειδική αναφορά στο επίσημο ανακοινωθέν), αφού HΠA και Kαναδάς στηρίζουν τον Tόκιο.

Tράπεζα της Aγγλίας

Aμετάβλητα στο 5,25% διατήρησε τα επιτόκια και η Tράπεζα της Aγγλίας κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, δικαιώνοντας τους αναλυτές που έδιναν πιθανότητα μόλις 25% σε μια νέα αύξησή τους.

Ένα απλό σχόλιο:
Αφού κινήται πολύ χρήμα πρέπει να το φρενάρουν λίγο και ο μόνος τρόπος είναι να πάει στα φυλάκια των τραπεζων με ακόμα ανέβασμα του επιτοκίου.
Οι τράπεζες όμως θα το ξαναστείλουν έξω στην αγορά και ξανά μανά για το 160% αύξηση των κερδών τους από το φετινό 60%.