Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Γνωριστείτε πρόσωπο με πρόσωπο το 2007 με την Αγορά

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Γνωριστείτε πρόσωπο με πρόσωπο το 2007 με την Αγορά

Τρίτη, 02 Ιανουάριος 2007
____01 Η φημολογία της παγκοσμιοποίησης, μοιάζει να μην αφορά στην ισότητα στα δικαιώματα και την αγοραστική αξία του εισοδηματός μας, παρά στην διάλυση του πορτοφολιού μας και την παραίτηση από τα ζωτικά ατομικά και εθνικά συμφέροντά μας. Η προάσπιση του εισοδήματός μας και η αποτροπή της υπερσυ...
 

Η προάσπιση του εισοδήματός μας και η αποτροπή της υπερσυσσώρευσης στους ολίγους, όπως διακυρήτει ο κ. Τρισσέ, έμεινε για καλά στα πολύ οπίσω.
Για αυτό οι Έλληνες καταναλωτές, πρέπει να ξαναβρούν την προσωπική τους σχέση με την αγορά και όχι με την κοπέλα η το παιδί που μας προτείνουν. Γνωριστείτε.

02.01.2007

Το ΙΝΚΑ Κρήτης, εύχεται στα μέλη του, στα σωματεία συναδέλφους και όλους τους φίλους Έλληνες Καταναλωτές, ένα καλύτερο με τον εαυτό μας 2007.
Στο 2007 να ξυπνήσουμε όλοι από το λήθαργο και την υπνηλία που επέβαλε η πολεμική διαφημιστική αγριότητα της Ελληνικής αγοράς για την αιμορόφηση του εισοδήματός μας και να επιστήσουμε την αξία του Ευρώ σε χίλιες δραχμές αντί των 100 που θέλουν οι εμπόροι.
Η τακτική της αγοράς και των εμπόρων, θέλουμε κι άλλα κέρδη και ακόμα ποιο πολλά, το αγοράστε και ας μην τα χρειάζεστε, η ακόλουθη υπεπροσφορά αγαθών δήθεν χρήσιμων η απαραίτητων αλλά πολλές φορές θανατηφόρα επικίνδυνων και ακόμα περισσότερες φορές περιττών και δυσανάλογα άχρηστων ακόμα και για την ικανοποίηση τους αισθήματος της χαράς της αγοράς, οδήγησε ήδη στην υπερθέρμανση, που ευνοεί την υπερσυσσώρευση για τους λίγους και όχι στην ευημερία του μεγάλου αριθμού χαμηλών εισοδημάτων πληθυσμών.
Η υποβάθμιση της αγοραστικής αξίας του Ευρώ μπορεί να αντιστραφεί με εντελώς φυσικό και απόλυτα εφικτό τρόπο. Γνωριστείτε προσωπικά με τον πωλητή σας στην αγορά - καταργήστε το ανώνυμο.
Αυτό μπορεί να συμβεί, αρκεί να το κάμουμε οι Έλληνες Καταναλωτές στόχο μας.
Αντί να γεμίζουν οι χωματερές και οι πόλεις από τους αδιαχείριστους πλέον όγκους σκουπιδιών, προϊόν των λανθασμένων και αποτυχημένων αγορών μας, να γεμίζουν οι καταθέσεις μας, έστω και με το ασήμαντο επιτόκιο των ΄΄ληστάρχων΄΄ Ελληνικών Τραπεζών.
Η ώρα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τα Καρτέλ των Τραπεζών, είναι κοντά, πολύ κοντά.
Οι συστάσεις του ΙΝΚΑ Κρήτης, είναι μία το πολύ δύο η τρεις.
1) Όταν αγοράζετε, να ρωτάτε το όνομα του ανθρώπου που σας πουλάει και να το γράφετε επιδεικτικά σε ένα χαρτάκι που πάντα πρέπει να κρατάτε όταν πάτε αγορά. Από ανώνυμους η κρυψίνοες, δεν αγοράζουμε, αφού είναι βέβαιο πως θα ξεγελαστούμε και θα ταλαιπωρηθούμε πολύ μετά. Γνωριστείτε Γνωριστείτε κάνει καλό.
2) Όταν σας φαίνεται υψηλή η τιμή του αγαθού, με αναγωγή 1 Ευρώ = 1 400κοσάρικο, να του λέτε με παρρησία ότι πουλάει πολύ ακριβά και αν σας πει να πάτε αλλού να το πάρετε, να του λέτε καθαρά πως η αγορά δεν είναι δικτατορία για να μιλά έτσι, να μας καταγγέλλετε τις υπερβολικές τιμές και αφήστε το σε εμάς μετά.
3) Να μας καταγγέλλετε τις συμφωνίες των τοπικών καταστημάτων για σύμπλευση στις τιμές, που είναι αντίθετο με τις ρυθμίσεις της επιτροπής ανταγωνισμού.
Για το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ
Γιάννης Αννουσάκης