Αρχική arrow Θεσμικό Πλαίσιο arrow ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011

Καλώς ήλθατε στην δική σας ιστοσελίδα μας.Η δική σας Ένωση Καταναλωτών με 45 χρόνια παρουσία και εμπειρία.

..... sef_07.07.08_n18__400 giannis__giannis_400
Η γνωστή μας ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ INKA χωρίς τελείες Το γνωστό

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ή ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ


1) Προστατεύει, Ενημερώνει, ενεργοποιεί  και ικανοποιεί τους πολίτες-καταναλωτές, αγαθών και υπηρεσιών στις διαφορές τους με την αγορά και τις αρχές. Κάθε αγορά σας αποτελεί σύμβαση και καθορίζεται από συγκεκριμένες προϋποθέσεις του Ν. 2252/1994. Σε κάθε καταγγελία σας η παράπονο θα λάβετε απάντηση και ενέργεια.

@ Για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό η στο Ειρηνοδικείο, αλλά  και  για τη διεκδίκηση των εξόδων προμήθειας δανείων που έχουν καταβάλλει στις τράπεζες που έχουν δανειοδοτηθεί. Θα αναδείξουμε τον ενυπάρχοντα δόλο στην Υπερδανειοδότηση & λήψη Εγγυητών.

Με ακάματη υποστήριξη του προέδρου μας, τραπεζικού στελέχους, και των λοιπών μελλών του Δ.Σ., καθώς και νομικών συμβούλων και οικονομολόγων υποστηρίζονται αποτελεσματικά οι δανειολήπτες στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό του Νόμου Κατσέλη και στο Ειρηνοδικείο, διεκδικούνται και τα έξοδα προμήθειας δανείων και  επιστρέφονται στους δανειολήπτες.

2) Μέσα από καταγγελίες διασφαλίζει και ικανοποιεί τα δικαιώματα του πολίτη-δανειολήπτη καταναλωτή ενάντια στους καταχρηστικούς όρους που η κάθε τράπεζα είχε επιβάλλει.

3) Βοηθάει συμβουλευτικά και με την υποβολή της Αίτησης Εξωδικαστικού Συμβιβασμού τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες να ρυθμίσουν την οφειλή τους, η για να απαλλαγούν από μέρος ή το σύνολο της. Ελληνικά επιτόκια είναι ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ με την ανοχή της κυβέρνησης.

Ο Νόμος 3869/2010 (ΦΕΚ 130/03.08.02010) ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις, ενδυναμωμένος μέσα από τις εκτενείς διαδικασίες διαβούλευσης που προηγήθηκαν, δίνει την προοπτική απεγκλωβισμού των υπερχρεωμένων καταναλωτών και επαγγελματιών από την υπερχρέωση και την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πλέον ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα χωρίς τα ανυπέρβλητα βάρη του παρελθόντος. Οδηγίεςγια τον Νόμο Κατσέλη και 2 είδη Αιτήσεως πατήστε ΛΗΨΗ ΕΔΩ. Για να εγγραφείτε Μέλος πατήστε ΛΗΨΗ ΕΔΩ.