Αρχική arrow Ενημέρωση arrow Οι ναυαγοσώστες είναι πολυτέλεια για τα ΧΑΝΙΑ εφέτος

ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Οι ναυαγοσώστες είναι πολυτέλεια για τα ΧΑΝΙΑ εφέτος

Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2006

 

_______02
 

Yποχρεωτική είναι η παρουσία ναυαγοσώστη στις παραλίες από 1η Iουνίου. Όμως, 11 άνθρωποι, έχουν πνιγεί στις παραλίες των Χανιών μέχρι την 15.8.06. Σύμφωνα με το νόμο η παρουσία ναυαγοσωστών είναι υποχρεωτική σε πολυσύχναστες παραλίες και πισίνες. ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 23/2000. Στους 11 έχουν...
 

Παρ ότι είναι υποχρεωτική από 1η Iουνίου 2006 η παρουσία ναυαγοσώστη σε πολυσύχναστες παραλίες και πισίνες, ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 23/2000, στις παραλίες της Κρήτης δεν τους συναντήσαμε σχεδόν καθόλου.
Αλλη μια φορά οι νόμοι και τα δικαιώματα της ΄΄αλλης Ελλάδας΄΄ δεν φθάνουν στην Κρήτη.
11 άνθρωποι, έχουν πνιγεί στις παραλίες των Χανιών μέχρι την 15.8.06
Στους 11 έχουν φθάσει, από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι και σήμερα, οι πνιγμοί στις παραλίες των Χανίων, ενώ πέρυσι, σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο, είχαν χάσει τη ζωή τους άλλα 12 άτομα.
Η πλειοψηφία αυτών που έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι και σήμερα είναι κάτοικοι Αθηνών (5), που βρέθηκαν στα Χανιά για διακοπές.
Στις παραλίες του νομού έχουν πνιγεί επίσης 3 αλλοδαποί τουρίστες και 2 κάτοικοι Χανίων, ενώ ένας 6χρονος από την Αυστρία πνίγηκε σε πισίνα.
Επαναλαμβάνουμε λοιπόν και ζητούμε από τον Νομάρχη Χανίων και τους Δημάρχους παράλιων περιοχών, να τοποθετήσουν τώρα και δεν είναι αργά, αλλά και κάθε χρόνο στο εξής, τους οριζόμενους από τον Νόμο ναυαγοσώστες, γιατί, εκτός από τον θρήνο των συγγενών τους, η έλλειψη ναυαγοσώστη κατά παράβαση του Νόμου, μπορεί να τους στοιχίσει, όσο θα αποτιμίσει την ζωή του πνιγμένου το Δικαστήριο.