ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΡΙΑΣ 4 ΕΞΩΔΙΚΑ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αγωγή ΙΝΚΑ-Ανασφάλιστων κατά ΟΑΕΕ. Μυταλούλης Law Office

ΑΓΩΓΗ του ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ), ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.), ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥ, Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΆΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ., ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» Ν.Π.Δ.Δ..
Η Αγωγή κατεβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.
Συμπληρώστε την Εξουσιοδότησή σας για την ένταξή σας στο Αίτημα της Αγωγής και της Aποτροπής Kαταδιωκτικών μέτρων του ΟΑΕΕ. Στείλτε την στο Fax. 28220 22652
Καταβαίνει σε PDF πατήστε ΕΔΩ.

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007

Αλλοίωση Εκλογικών Αποτελεσμάτων 2007 Μέρος 1ο. Πάτα εδώ.

Μέρος 2ο. Πάτα εδώ.

Οι υπηρεσίες Καταγγελιών του Καταναλωτή ΕΔΩ

Μετα την Αγωγή του ΙΝΚΑ Απόφαση για το Χαράτσι ΕΕΤΗΔΕ-ΔΕΗ τέλος.

Άρειος Πάγος: με 3 υπέρ και 2 κατά. Αντισυνταγματικό συνολικά παράνομο το χαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Πάει στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ των 35.

07/02/2014 17:35Χαμόγελοdei_haratsi_400_01

Αίτηση μη Όχλησης ΕΔΩ

Τράπεζες-Συνετός Δανεισμός Εγκύκλιος ΤρτΕ

Αναρτημένα στην σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος πατήστε εδώ το Link :
Και εδώ Link από την βιβλιοθή μας.

Συνήγορος Καταναλωτή 210 6460814, 6064612, Fax.210 6460414

Χρέος-Κρίση-Λύση

Το πρόβλημα είναι η Πολιτική Διαπλοκή οι διορισμένοι ψηφοφόροι και οι διορισμένοι Ανώτατοι δικαστές.

Βιντεοπαρουσιάσεις

Τα Video μας στο Youtube

Ειδησιογραφία

Αρχική » Βιβλιοθήκη » Οδηγίες Έντυπο - Αίτηση Αποζημίωσης Δημ. Υπηρεσίας

Οδηγίες Έντυπο - Αίτηση Αποζημίωσης Δημ. Υπηρεσίας

Κατεβάστε από ΕΔΩ (πατήστεστοΛΗΨΗ), το Έντυπο Αποζημίωσης (μετά 50 μέρες υποβάλλεται εντός 60 ημερών) επί μη απάντησης από Δημόσια Υπηρεσία. Ακολουθήστε τις οδηγίες του.

* Υποβάλλεται στην Επιτροπή της Περιφέρειας στην οποία βρίσκεται η υπηρεσία, ή στο ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. (Τηλ.: 210 3389139 Fax: 210 3625228 Email: politis@ypes.gov.gr) αν πρόκειται για κεντρική υπηρεσία Υπουργείου.

Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 1,2,3,4: Συμπληρώνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, αρχίζοντας από το πρώτο αριστερά τετράγωνο. 
Αν δεν επαρκούν τα τετράγωνα παραλείπονται τα τελευταία γράμματα. 
Αν η αίτηση υποβάλλεται από Νομικό Πρόσωπο, στην παράγραφο 1 αναγράφεται η επωνυμία του, τα στοιχεία 2, 3, 4, 5 δεν συμπληρώνονται.
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7: Αναγράφεται η συγκεκριμένη υπηρεσιακή μονάδα στην οποία υπεβλήθη η αίτηση για τη διεκπεραίωση της υπόθεσης και η οποία δεν ενήργησε μέσα στη νόμιμη προθεσμία, π.χ. Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Διεύθυνση Σχέσεων Κράτους Πολίτη.
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 8: Αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου και η ημερομηνία υποβολής της αίτησης για τη διεκπεραίωση της υπόθεσης, την παροχή πληροφορίας κ.λπ.
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 9: Αναφέρεται περιληπτικά η υπόθεση π.χ. σύνταξη, άδεια λαϊκής αγοράς κ.λ.π.
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 10: Αναγράφεται η προθεσμία που δεν τηρήθηκε, μόνο αν είναι μεγαλύτερη των 50 ημερών.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 11: Αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου και η ημερομηνία πιθανού πορίσματος του Συνηγόρου του Πολίτη για την υπόθεση το οποίο, για την διευκόλυνση της Επιτροπής, είναι σκόπιμο και να επισυναφθεί. Αν μετά από αίτηση στον Συνήγορο σχετικό πόρισμα εκκρεμεί, αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου και η ημερομηνία της αίτησης προς τον Συνήγορο, στο σχετικό πεδίο. ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 12:
(1) Αναγράφεται η υπηρεσία που δεν ενήργησε μέσα στην προθεσμία.
(2) Διαγράφονται τα μη αναγκαία κατά περίπτωση. (3) Αναγράφεται το μέγεθος της περιουσιακής ζημίας που προκαλείται από την καθυστέρηση. (4) Αιτιολογείται συνοπτικώς η προκληθείσα περιουσιακή ζημία καθώς και η ηθική βλάβη. Περαιτέρω τεκμηρίωση μπορεί να γίνει επί λευκού χάρτου επισυναπτόμενου στην αίτηση. Για την ενίσχυση των ισχυρισμών αυτών, όσον αφορά στην πρόκληση περιουσιακής ζημίας και ηθικής βλάβης, σχετικά έγγραφα μπορούν να επισυνάπτονται εφόσον κρίνεται σκόπιμο.

Ειδική επιτροπή θα εξετάσει την αίτησή σας και εφόσον κρίνει ότι πράγματι παραβιάσθηκε η προθεσμία, θα προσδιορίσει το ύψος της αποζημίωσης που θα σας καταβληθεί. 
- Η απόφαση της Επιτροπής θα σας σταλεί στη διεύθυνση κατοικίας σας. 
- Η υπηρεσία που παραβίασε την προθεσμία θα σας ειδοποιήσει να εισπράξετε την αποζημίωση από το δημόσιο ταμείο της περιοχής της κατοικίας σας.

Έκδοση:
Λήψεις: 1152
Προβολές: 39989
Μέγεθος: 49kb
Ημερομηνία προσθήκης: 07 Φεβ 2013, 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 07 Φεβ 2013, 11:06
Συγγραφέας
ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ
starstarstarstarstar 4.1
Καταχωρήσεις: 58
Βαθμολογία καταχώρησης
starstarstarstarstar 0 (0 Ψήφοι)
Φτωχό Αριστο